Akdere_44 18 haftalığım ve 4 kg almışım çok mu? Moralim bozuluyor. İlk gebeligimde 17 kg almıştım. 🫠🫡
Whitecolour Akdere_44 16 haftalığım 1 kilo almışım ben de az mı aldım bebeğin kilosu iyi mi diye endişe ediyorum 😅 yani kilo alsan bir dert almasan bir dert işte 😂
pessoaa 28 haftalığım 11 kilo aldım 😂 İlk gebeliğimde 7 kilo almıştım ya . Zaten boyum kısa . Yuvarlanacam evde diye korkuyorum
Bernarel pessoaa ben 82 ile hamile kaldım şu anda 82 kiloyum 35+3 gün bebek 2500 kilo bende hamileyken kilo verenlerdenim ilk oğlumda 6 kilo almıştım 4 kilosu doğumla gitmişti zaten
DEF_ikiprensbirprensesmom 37 hafta olmak üzereyiz şimdi postu görünce tartıldım. Hamileliğimi ilk öğrendiğimde şuanki kilom arasında 10 kg var fakat ilk 3 ay su bile içemedim kilo vermiştim. Tahmini toplamda şuan 15kg olmuştur sanırım.
Ebrcakir 37+4 üm 11 kilo aldım, 50 ile hamile kaldım 61 im ve 34. Haftadan itibaren kilo almıyorum, diyette yapmıyorum. Hamileliğimde mide bulantısı filanda yaşamadım. İlk trimester 1 kilo aldım sadece gerisi 2. Ve 3. Trimester da 😇
Mhtpdrmz06 Akdere_44 bende 18 haftalığım 2 kg aldım ama az aldığımı düşünyorum. Yürüyüş vs yapıyo musunuz
Aylin46 Mhtpdrmz06 bende 18 hastalığım 2 kilo da ben aldım. Göbeğim bazen çok belirgin bazen yumuşacık hamile değilim gibi sizde nasıl?
Bebekveben İlk gebeligimde sadece 6 kilo almıştım ama çok kusuyordum şuan 21 haftalık gebeyim 5 kg aldim
Mhtpdrmz06 Aylin46 benim bayağ belidgin ya özellikle atlet falan varken bayag çıkmış durumda. Zayıf oldugum için birden çıkıyo benim. Şuan 50 kiloyum siz kaç kilosunuz hani kilonuz biraz varsa o zaman biraz daha geç belli oluyo genelde