Ebrucukm Güzel bir çatlak oluşumunu engelleyici krem markası bilen varsa yardımcı olabilirmi kaçıncı hafta kullanılmalı
Figen Ebrucukm ben 24 haftalık hamileyim mustelayı kullanıyorum çok memnunum şuana kadar hiç bi sıkıntım olmadı canım
Osse Ebrucukm valla canım benimde Şuana kadar çatlağım yoktu ama birgün sabah baktım ki çatır çatır çatlamış. Kuzenimde öyle oldu en pahalı kremleri kullandı ama yine de çatladı badem yağı kullanıyorum ama yine de çatlıyor karnım çünkü çok geriliyor kaşınıyor sonra çatlıyor engel olamadım herşeyi denedim 🤦🏼♀️
Melekcansu Çatlak önleyici kremler çok masraflıya denk geliyor devlet karşılamadığı için. Bana bugün eczacım badem yağını önerdi. Burda yorumlarda da okuyorum memnun kalan çokmuş. Deneyin isterseniz .
Ddmyvz Engel olunamıyor sanki benimde çatlıyor. Bende aynı sefa yağı ve bebe yağı kullanıyorum bir gün birini bir gün diğerini sürüyorum.
Betlzcan Ben 4. Aydan itibaren mustela kullandim, maalesef son bi ayda (son ayim) karnimda kirmizi catlaklar oldu, ama onlara yuzeysel, hamilelikten sonra geciyor diyenler var umarim oyle olur.
deletedmom11 Betlzcan hamilelikden sonra dahada belirginleşecek gergin karnın indiğinde onLarda buruşuk we beyaz çizgilere dönüşecek 🙈 ama bu bi gerçek 🙈🙈
deletedmom11 Ne sürersen sür dahada çok çatLayacak vucut o yağa aLışacak we sürekli beslenmek isteyecek daha daha derken artık susuz kaLır kaLmaz çatlakların başlayacak o yüzden kremlere para wermek sadece gereksiz yere yatırmak demek çatlamamak için sadece elinizde su şişesiyle gezmeniz lazım ki ben öyle yaptm we hiç krem parası wermeden çatlaksızım oysa 36 kilo aldm oğlmda şmdide şişiyorm yine aynı şişeyle geziyorum ama abLamLar harita gibi oLdu su içmedikleri için
zytn Valla galiba genetik bence.çünkü çatlıyan en iyisinide kullansa çatlıyo.genede kullanıyorum tabiki bi umut çatlamaz diye...hindistan cevizi yağı ve LR ın çatlak kremini kullanıyorum
EmineHazar Bana çevremdeki herkes “LIERAC” kremi önerdi 17 ci haftamdayım kullanmaya başladım inşallah faydası olur su içemiyorum malesef midem bulanıyo 😔