Mrvbyhn Merhaba anne ve anne adayları 16 haftalık hamileyim karın kısmımda inanılmaz tüylenme oluştu benim gibi bu durumu yaşayan var mi ?
Busrakrkmz28 Mrvbyhn bende de aynı hormonlarla alakalıymış. Dogumdan sonra dökülüyomuş umarım öyle olur.
Mervece30 Seyyyma7 Yaptırmayın doğum sonrası dökülüyormuş karın bölgesine yapılan ağda kasılmaya sebep olup erken doğum riskini başlatıyomuş doktorum söyledi
msrrf Seyyyma7 doktorum sakin aldirma kendisi dokulur demisti. hakkaten de dogumdan sonra 2 hafta icinde dokuldu . hem ben ole bole degil baya orangutan gibi olmustum 🤣
Sevdaliza Seyyyma7 doktorun yanındaki asistanına sordum bende bebek içerde ona niye bişey olsun dedi güldü 😂
msrrf Mrvbyhn hormonlardan dolayi tuylenme olabiliyo canim endiselenme. dogumdan snra hepsi dokuluyo kalmiyo bisey. hatta benimki dokulduyse herkesinki dokulur. 🤣 ben baya orangutan gibi olmustum 😁 haliflex gibi
ElmasSs Mrvbyhn Evet benimde öyle oldu siyahlaştı belirgin göbek ve belimde sinir oluyorum gördükçe ama almak istemiyorum inş dökülürler