1_PrensesAnnesi Bebeğim 2 aylık anne sütü yetersiz kalıyor mama vermek zorunda kalıyorum. Anasonlu kimyonlu rezene çayı kullanıyorum ve bestlak damla kullanıyorum yinede göğsüm dolu dolu değil önerdiğiniz en hızlı süt artırıcı nedir anneler ?
Senaykork 1_PrensesAnnesi Solgar brewears years b12 , süt ve yumurta diyeti yaptığım halde ,7 ay sütümu tek arttıran şey oldu ayrıca unutkanlık varsa onada çok iyi geliyor
2712_ 1_PrensesAnnesi bulgur ve uyuman lazım ozaman dolu oluyo buda biraz zor gibi.Hoşaf,yeşillik,kuru incir,üzüm,dereotu,ıspanak,roka,bol emzirme de arttırıyo
elif475475 1_PrensesAnnesi gogusleriniz dolu dolu olmayabilir çünkü süt terbiye olmaya başlıyor. Sütü artırmak için mamayı bırakıp sürekli emzirmeniz gerekiyor. Sütü bebek çektikçe arttırabilirsiniz. Sağım falan yapmayıp ten tene emzirin. Dinlenin biraz uykunuzu alın sütünüz zaten artacaktır.
Daisyy000 Senaykork Kesinlikle bende solgara borçluyum 🥰 En azından 1-2 Ay emzirebileyim diye dua ediyordum o derece azdı. Oğlum 13 aylık ben hala emziriyorum.Bu hap sayesinde oldu. 2ay kadar kullandım sütüm artınca zaten bi özgüven geldi. Bırakınca da çok şükür azalma yaşamadım
1Sendemi2 Senaykork Şu 250 tablet oluyor şişede o dimi. Nasıl kullandınız onu. Günde kaç tane ne sıklıkla
1Sendemi2 Allyelif Daisyy000 Şu 250 tablet oluyor şişede o dimi. Nasıl kullandınız onu. Günde kaç tane ne sıklıkla
Daisyy000 1Sendemi2 Evet bu. Sabah,öğlen,akşam 2 şer tablet şeklinde kullandım.Dedigim gibi benim sütüm neredeyse yoktu… Bunun sayesinde oldu
biranneo_ elif475475 hayır ben de aynı sorunu yaşıyorum neredeyse 15 dakikada bir emziriyorum artmıyor asla artmıyor
Halme 1_PrensesAnnesi anason bebeğe uyku yapıyor. Rezenede çok onermiyorlar. İçeriğinden dolayı. İsterseniz araştırın. Ebebekte süt arttirici içecekler vardı. Bide susam, bulgur ve soğan ve yeşillik iyi geliyor demişlerdi bana. İncir uyutmasi da ise yarıyor, sabaha indiriyor sütü
1Sendemi2 Senaykork Siz ne kadardır kullanıyorsunuz. Bir anne günde 6 demiş siz 5 demişsiniz. Bu tablet sayısını kim belirliyor yani 5 mi yeterli 6 mi yoksa çok mu gelir
elif475475 biranneo_ yok yoku çeker zaten böyle olumsuz oldukça maalesef artmıyor. Ten tene huzurla dinlenerek emzirin. Etrafınıza kimseyi almayın. Hep pozitif olun bol sıvı için. Artacak derseniz artar mutlaka. Her anne bebeği emdikçe süt üretir ama süt psikolojik olarak çok etkilenir. 🌸
elif475475 biranneo_ biraz araştırın dünyayı da yeseniz stres yapan mutsuz olan kişinin sütü olmadığını anlarsınız. Sizi mutlu edecek bir şeyler bulun hemen. Mesela ben günde 15 dakika yürüyüşe çıkardım. Üstelik ben ekim ortasında doğum yaptım. Karda kışta bile çıktım. Çünkü geri döndüğümde sütü daha iyi vereceğimi biliyordum. Kahvemi aldım bazen 5 dakika tek başıma kafamı dinledim. Eşimden bazen masaj yapmasını istedim ilgi istedim. Yani biraz kendimize bakarsak aslında süt o kadar basit bir şey ki bebek kendisi zaten çekip çoğaltıyor. Biraz pozitif olmak mutlu olmak yeterli. Unutmayın ki o çocuk öyle ya da böyle doyacak. Siz kendinizi üzünce değil mutlu olunca daha çok doyacak. Hem ruhu hem midesi doymuş olacak 🌸
Daisyy000 1Sendemi2 Hayır canım çok olmuyor.. Ben 2 ay kadar kullandım. Sonra sütüm artınca moralim vs düzeldi oda etkiledi sütümü. 2 ay kullanıp bıraktım
Senaykork 1Sendemi2 benim gün içinde kullandığım çok ilaç vardı tiroid demir alerji ilacım o yüzden saatleri çok yakın denk geldiğinden doktor 5 iç demişti 5 icmeme rağmen etkisini çok gördüm Kızım 3 aylıkken alerjisi tespit edildi , süt yumurta diyetine girdim 30 CC ye kadar düştü sütüm sagarken canım aciyordu 9 aydır kullanıyorum
1Sendemi2 Senaykork ya çok geçmiş olsun. Gebelik tiroid i çıktı bnde de doğumdan sonrada 40 i çıkana kadar kullan dedi doktor. Siz de mi oralar kullandınız
Daisyy000 elif475475 O kadar doğru ki.Yeni doğum yaptığımda stresten hayatımı kendime zindan ettim. Şimdi düşünüyorum da hiç boş yere stres olmuşum