16eda16 Bugün ilk muayeneme gittim alttan bakıldı ve gs 3.60mm kesem ölçüldü doktor uyumlu dedi sizce nasıl küçük mü sizinkiler nasıldı bu haftada tabi karından baksa nasıl gözükürdü bilmiyorum.
Tugcaduman Ben Şuan 4+2yim doktor kontrolüne gittiğim tarihte 5 falan olacak o zaman paylaşırım sonucu
16eda16 Tugcaduman çok sevinirim canım karşılaştırırız bende merak ediyorum açıkçası normal mi değil mi
16eda16 Lyla23 hayır burada sadece kese gözüktü yanlış hatırlamıyorsam bu muayeneden 2 hafta sonrakinde bebek ve yolk sacı görmüştük
Lyla23 16eda16 ölçümünün aynı çıkmış, bugün sadece keseyi gördük moralim bozuldu.. Gebeliğiniz nasıl ilerledi
16eda16 Lyla23 allahıma şükürler olsun son ayımdayım daha önce 2 boş gebelik olmuştu bende o yüzden sormuştum bu soruyu korkudan ama sanırım bu haftada sadece kese gözüküyor o yüzden içiniz rahat olsun 7. haftaya doğru giderseniz daha net görürsünüz bebeği
16eda16 Lyla23 korkmayın lütfen inşallah bir sonraki kontrolde bebeği görürsünüz bende hep aynı şeyi yaşayacağım sanıyordum ama çok şükür o yüzden benim gibi yapıp zehir etmeyin kendinize
16eda16 Lyla23 aminn teşekkür ediyorum inşallah sizinde çok güzel ilerler gebeliğiniz bebişi görürsünüz