Burcu_drn Oyku3005 2den düşük çıktı çok heveslenmiştim o kadar üzgünüm ki sakın almayın kızlar bu markayı
Oyku3005 Burcu_drn biraz daha bekleyin lütfen kırmızıları görmedikçe ümit var hala🥹 ilk hamileliğim de 9 gün geçmesine rağmen silik çıkmıştı ve beta hCG bile düşük çıkmıştı geç döllenmeydi ama 2 aylıkken kalbi durdu kürtajla sonlandı 3 ay sonrada kızıma hamile kaldım 2.5 yıl korunduktan sonra geçn ay tutmadı bu ay nasip oldu darısı size olsun inşallah
Melsjdjks bat 29 temmuz sat 28 Haziran hala olmadım 2 gün önce test yaptım negatifti kasık ağrım var çok birde göğüslerim çok şiş kızlar sizce ümit var mı pcosta var bende
123kruvasan olivia77 benimde 4 gün bar ne ağrı ne göğüs ağrısı hiçbirşey yok sadece alt karnım hafif bi ağrı gibi oluyor geçiyor geri testim de bugün negatif çıktı
Oyku3005 123kruvasan ilk yağtığkmds sıkıntı gözğkyordu ama ertesi günde yaptım kırmızı oldu ve kan tahlili verdim çıktı oda 101 çikmiş
ilooo 25 temmuzda yumurtalama gördüm 3 gün değerlendirdik bat 11 ağustos 2-3 gündür kasık ağrım var kasıklarımda sanki dolgunluk var ama böyle durulmuycak bi ağrı değil sızı gibi sizce olaibilir mi gebelik
Yektek22 ilooo sizin sat ne Zamandi benim sat 13 temmuzdu yumurtlama takip ettim ovulasyon ile 26 temmuz yumurtlamam oldu Daha 4 5 gün geçti kasık ağrım var psikolojik mi bilmiyorum
Bir_nazenin01 Benimde bat 7 ağustos bu güne kadar hep aralıklarla değerlendirme yaptık ilk defa takip yapmadım saldım bu ay her zaman ki gibi göğüs hassasiyetim ve kasık ağrım var o yüzden pek ayırt edemiyorum Rabbim umarım nasip eder 🤲🏻
lilyum_ Bir_nazenin01 ayy ben seni çok merak ediyordum. Bi süredir yoktun galiba göremedim seni buralarda. Ben de bu ay saldım ya ne takip ettim ne de bir sey uyguladım. Sat 14 temmuz bat da ne zaman olur bilmiyorum merakla bekliyorum