Buseyln Avrupa yakasında Başakşehir Arnavutköy Sultangazi veya yakın çevrede memnun kaldığınız doktor önerilerinizi bekliyorum 🤍
fairytale_ Buseyln bahcelievler medipol Asiye uzun butun arkadaslarim o doktorda dogum yapti baya memnunlar bende yapacağım Allah nasip ederse
SrpYlmz Buseyln ben Gaziosmanpaşa Avrasya Hastanesi ne gidiyorum en başından beri 17 gün sonra doğumum olcak tavsiye ederim biraz ücreti fazla sadece
E-bulut Merhabalar, ben de aynı şeyi merak ediyorum. Araştırıyorum fakat net bir şey bulamadım. Bulduysanız paylaşır mısınız :)
Glchan_34 @Buseyln teyzem medigold Hastanesi’nde iki tane sezaryen oldu doktorunu bilmiyorum ama hastaneden memnun kalmıştı
Glchan_34 @Buseyln ve eğer imkanınız varsa Esenler özel güney hastanesi Songül Kaloğlu alanında iyi bir doktor yengelerim teyzelerim annem orda doğum yaptı ilgililer genel olarak bende Songül hoca sayesinde hamile kaldım
twn_babymom Nes7616 bende çam sakura hastanesine gidiyorum dr belli mi yoksa farklı doktorlara mı gidiyorsunuz birde doğumu orada mı yapacaksınız ben kararsızım
Nes7616 twn_babymom bende çok kararsızım kontrolleri bırakmayacağım takipli kalmaya devam edeceğim hatta 36 da gittiğimde sezeryan günü mü de alırım ama doğum konusu emin değilim ben ssvd denemeye çok kararlıyım nehir bayrama da gideceğim 35-36 haftalarda bi muayene olup görüşmek istiyorum
Glchan_34 @twn_babymom çok büyük bir hastane değil zaten ama Sultangazi genel olarak çok Suriyeli falan olduğu için kalabalık biraz