Ekarycl Sabahtan beri bel ve kasık ağrısı sancı gibi de oluyor sızlatıyor arada mide bulantısı kusma isteği ve baskı hissediyorum Sabah doktor kontrolüm var karnında çok sert yatamıyorum kalkamıyorum makat baskısı var
yagmurus Ekarycl sancılar için süre tütün düzenliyse 5 dakikada bir geliyorsa bence sabahı beklemeyin acile gidin
miavega Ekarycl 38 im. Aynı belirtiler vardı. Ama hafif düzeyde ve düzensiz olduğu için önemsemedim. Akşam da geçti zaten. Bi duş alın bence. Sonrasında dinlenin bol bol
Meryem2121 Ekarycl Benimde çoğu zaman geçmiyor belime sırtıma vuruyor özellikle dünden beri ayağı kalkamıyorum sanki her an çıkacak gibi oluyor
miavega Ekarycl heh o da vardı dün 😅 o da geçti benim. Peki düzeyi nasıl bu yaşadıklarınızın. Ebem her defasında doğum sancısı geldiğinde acaba demezsin anlarsın onun doğum sancısı olduğunu diyor 🥲
Ekarycl miavega ilk defa oluyor valla böyle birşey sanccı gelince şiddetli oluyor bazen baya hissetiriyor kendini ama o ağrı sızlama hiç geçmedi
miavega Ekarycl anladım canım. imkanın varsa belki bi acile uğrayabilirsin en azından nst baktırırsın