Enfal_06 oznur567 evet maelesef kolik bebekler oluyor üzülüp ağladığınizda hissediyor bebek o sizin bedeninizde büyüyor sonradan sürekli ağlayan hiç bi şekilde durmayan bi bebek oluyor eşiniz sizi çok kırıyor bi kadın olarak yaptıklarına ben kırıldım çok kırıcı üzücü yaptıkları üstelik hamilesiniz sizden çok hamile gibi eşiniz
oznur567 Enfal_06 bu tam olarak bu aylarda mı oluyor yani hamilrligin ilk ayları yoksa genellikle 9 ay boyunca nr yaşadığına gebeligi nasıl geçirdigine mı bağlı endişelendim şuan😢
Eftelya_16 Eşinize terapi aldirabilirseniz bu öfke patlamalarında oda sizde daha iyi kontrol edebilirsiniz.. çocuktan sonra çok daha fazla lazım olacak ikinizede sabır.. bebeğinize hissettirmemek için bile olsa güçlü olun takıntı haline gelmesin nihayetinde aynı ev mecburiyeti.. 😥
oznur567 Eftelya_16 😞asla terapiyi kabul etmez, sen boyle ol küame ben de öfkelenmeyeyin sana bağlı söyleyip geçecek
Enfal_06 oznur567 hamilelikte ne yaşadıysaniz bebeğe de yansıyor endişelenmeniz gereken bebek doğduktan sonra da eşiniz böyle olur mu onu düşünün sters ve üzüntü çok kötü bişey farkında değilsiniz eşiniz en başta kendine sonra size büyük zarar veriyor yaşadığınız psikoloji çekirdek ailenizi etkiliyor çocukta olursa eşiniz böyle devam etmez umarım hiç sağlıklı konuşup anlaşmak varken yaptıkları delilik
Eftelya_16 oznur567 herşeyin bir söyleme şekli var , anne baba oluyorsunuz mecburen önce kendi sonra çocuğun sorumluluğunu almanız lazım , minicik bebe mutsuz olması mı sizlerin gururları mi .. eşinizle güzelce konuşun bir şekilde..