Ftmaa28 7.aya gireceğim hanımlar hastane için pijamayı ne zaman almalıyım kilo alma durumu vs olursa diye almayayım enson alayım dedim ama şimdiye kadar 4 kilo aldım doğuma kadar ne kadar daha alırım bilemedim
ipeklinaismom Ftmaa28 bir beden büyük almanız yeterli oluyo onlar geniş kesim oluyo genelde ayriyetten gerek varmı tabi bilmiyorum ben iki kez giydim sonra normal pijamaua döndüm
Mrvsmt2502 Ftmaa28 normalde s giyiyorum m aldım şişersem rahat olsun diye. Lohusa ürünleri bol kesim oluyor zaten m de doğumdan sonra rahat oldu şimdi bol oluyor
gktgmom Ftmaa28 kendi bedeninizden 1 beden büyük alabilirsiniz ben 15 kilo aldım takımların kumaşları çok esnek oluyor
Hulo2105 Ftmaa28 ben 6. Ayda almıştım yorumlara bakarak aldım hep ama zaten çok kilo almadım bir de mesela önceden L giyiyordum gene L aldım çünkü hamile bedeniyle normal bedenler zaten bir değil geniş oluyor
Ftmaa28 ipeklinaismom ben de normal pijama almayı düşünüyorum alt üst olarak bi tane de elbise tarzında
Ftmaa28 Mrvsmt2502 lohusa takımı almayı düşünmüyorum normal pijama takımı alırım o yüzden normalde s-m giyiyorum dar l alsam iş görür sanırım
Kontes001 LCW da bi takım gördüm onu alacam galiba. Normal pijama. 67 kiloyum m beden almayı düşünüyorum
Cosimaniehaus Ftmaa28 ben 28-29. Haftamda aldım. Normalde zayıfım 9kilo aldım. şu an 30+4 üz. Ben 1 beden büyük aldım.
Mrvsmt2502 Ftmaa28 lohusa takımı hiç kullanılmıyor zaten bende aldım 3 lü olanlardan sabahlığını hiç giymedim üstünü 2 3 kez giydim anca. Normal pijama takımı daha çok giydim . Bencede iş görür
RumeysaRumi Ben ilk dogumumda 1 gecelik 2 lohusa pijaması almistim. Şimdide önden düğmeli pijama takımı aldim. Emzirme rahatligi acisindan düğmeli olmasi yeterli. Lohusa yada normal pijama farketmez aslında.1 beden büyük almaniz yeterli.