eMineHrn3807 denizzli 30+4 haftada gittik doktorumuza 2kilo 250 gram geldi oğluşum şuan 31+0 günlüğüz
Shrydn bulutunannesi33 ekmek yeeme dedi. Ben aslında cok faZla kilo almadğım için boyle beklemiyodum. Ama hamur işleri tatlılarda favorim😑kendimi tutamıyorum
denizzli Kızlar benim kı de 28+6 günlükken 1400 sizce normal mı bana göre kilo almıyor gibi bebeğim endişeleniyorum
Merve___ denizzli canim benim bebegim 30+3 ve kilosu 1360 gr ... Doktorlar normale göre ince ama daha tehlike sinirinda degil dediler. Gerci ben sun hastanede yatiyorum erken dogum riskim var acilmam var ve kesesi cok asagida .. her an gelebilir yani :)
Dileksah denizzli biz 28 haftalıkken 1074 grm dık ve gayet iyi dedi doktorumuz sizin maşALLAHINIZ var
denizzli bulutunannesi33 inşallah öyledir karnım bakıldığı zaman insanlar çok küçük karnın dıyr yorum yapıyor lar ister istemez moralim bozuluyor
bulutunannesi33 denizzli bnmde aynı ve ucuncu bebısım herkes bunda kocaman olcak dedıler gene ckmadı 😂
bulutunannesi33 Shrydn seker yoksa skntıda yoktur benım ılk oglnda 4550gram dgmusdu genetık demıstı dktr
EsrAlmila 26.haftada gittiğimde 750 gr. Dı 🤷♀️ salı günü kontrolümüz var bakalım kaç kg olduk çok merak ediyorum.
Shrydn bulutunannesi33 aslında ben minnacık bi şeyim( yani oyleydim hamilelikten oncee) ama eşim yapılı belkide onunla alakalı. Ama kendi ailemde eşimin aileside boylu poslu.
Shrydn bulutunannesi33 bi şey sorcam. Cok kilolu doğan cocuklar dogumdan sonra zayıflıyolar denir hep. Bu dogrumu sizce.