Şükürler olsun Banada nasip oldu doğum hikayemi yazmak..🙏🏼🩵
26 Kasım 2023 saat 16.01 de öğrendik eşimle miniğimizi🥰O heyecanımızı ölsem unutamam sanırım.Sonrasında bu güzel sürecimiz başladı.Güzel bir gebelik geçirdim arada zorlandığımız bizi strese sokacak durumlarda yaşanmadı desem yalan olur.Toksoplazma olduğumu öğrendim neyseki gebelik öncesinde olan bir durum olduğu anlaşıldı.Sonrasında gebelik şekerim sınırda çıktı ve bir süre doğuma kadar diyet ve yürüyüşle bu durumunda üstesinden geldik..
Neyse gelelim hikayemize..
24 Temmuz 2024 tarihinde saat 09.00 da sezeryan kararı aldık doktorumuzla..
2 saat öncesinde hastanedeydik.Son Nst Son kez bebeğimin kalp atışlarını karnımdan dinledik..Belli ki oda benim kadar heyecanlıydı..🥹Saatimiz geldiğinde ameliyathaneye alındım.Ameliyathanenin kapısından içeri girerken saat 09.17 yi gösteriyordu.Ameliyathanede büyük bir kalabalık vardı.Sedyeden ameliyathane masasına alındım ve hazırlıklar başladı.Damaryolu açıldı,nabız ölçer takıldı, EKG cihazı bağlandı,tansiyon aleti bağlandı derken anestezi doktorumuz geldi ve belden uyuşturma işlemini gerçekleştirdi.İnanın hiç bir acısı olmayan bir işlem elimden açılan damar yolu daha çok canımı yakmıştı diyebilirim.Sonrasında sondam takıldı ve ameliyat başladı.Oğlumu göreceğim kavuşacağımız için heyecanlıydım.Saat tam 09.46 da doğdu biriciğim.O ağlama sesini duymak, onu çıktığı anda görmek paha biçilmez bir duygu paha biçilmez bir andı.Hatta bu anı yazarken hala gözlerim dolu dolu oluyor. İlk diyebildiğim "Hoşgeldin Annecim"demek oldu.Sonrasında yanağıma yasladıklarındaki o sıcaklık o kokusu insanı dahada cesaretlendirir gibiydi o çıktıktan sonra ameliyatın biran önce bitmesini istedim ki hemen ona kavuşmak için🥹 saat 10.24 te ameliyatım sona erdi ve ben ameliyathaneye nasıl tebessümle girdiysem çıkarken o tebessümün 2 katıyla çıktım🤗. Çok güzel bir andı benim için.💕 Uyuşukluğum 3 saat kadar sürdü bebeğimi emzirebildim o süreçte uyanık olmak bu durum için çok iyi oluyor. İlk kalkış biraz zordu evet ama yürüdükçe toparladım burdan spinal sezeryan olacaklara bol yürüyüşü tavsiye edebilirim.Ara ara ağrılarım olsada bebeğimi kucağıma aldığımda bunları hiç hissetmedim diyebilirim.Ki ben çok canı tatlı biriydim. Anne olmak sanırım böyle bişey..Hayattaki en güzel sıfat sanırım..
Rabbim isteyen herkese bu güzel duyguyu yaşamayı nasip etsin.. 🙏🏼🥰