Nurselin Kızlar 34. Haftadayım bacak aram çok ağrıyor böyle bi durum yaşayan var mı dr kontrolümde zaten söyliycem ama normal mi yaşayan var mı merak ettim
bulutunannesi33 Nurselin bacak arası normal bebek bas gelısse bası kanalı zorluyor kemıklerınız acılıyor halıyle agrı oluyor
msrrf Nurselin bu haftalarda vucut relaxin hormonu salgilamaya basliyor. bu hormon kemiklerin ve eklemlerin yumusayip gevsemesini sagliyor. e malum artik bebis de buyumus baya baski yaptikca agri ve batmalar normaldir. tabi yine de dikkat etmek lazim 😉
Nurselin bulutunannesi33 en son gittiğimde bebeğimin kafası yukarıdaydı bu iki haftadır oluşmaya başladı demek döndü yavrucak..
Handankync Benim daha 24+5 haftalik ama iki gündür bende de var şuan bile sızlıyor bende merak ediyorum pazartesi doktor randevum var sorucam
bulutunannesi33 Nurselin olablr cnm benm bas asagı mesela azck yrlsam resmen ıkınma hıssı gelıyor bana ve erken dgm rıskım var 😩
Nurselin bulutunannesi33 erken Doğum riskinden hastanede yattım ben de korkum biraz da o yüzden sağlıkla gelsinler inşallah ya