Xxxxci  Kızlar bunu bebeğime ilk doğduğunda hemşireye vermek için alayım diyorum Kasım’da doğacak uygun olur mu ? Daha önce sormuştum isimli süslü olanı verme ilk başta yazmıştınız bende böyle sade şık bişey seçeyim dedim uygun mudur? Bide kasımda doğacağı için soğuk olur mu buna rk ne vermem lazım? Yada öneriye açığım link veya sayfa verirseniz mutlu olurum
gktgmom Xxxxci iç zıbın koyabilirsiniz uzun kollu yada iç zıbın ekleyebilirsiniz birde penye battaniye ben isimli takımı vereceğim
Aylaa123 Xxxxci bence çok güzel ama hemşireye bunu vermeyin bence bebek odaya gelimce giydirirsiniz . Bebekleri bazı yerler düzgün temizlemiyormus o üstündeki verniksi şeyde kıyafete yapışınca çıkmıyormus daha düz sade bir şey hemşireye verip odaya getirilince değiştirebilirsiniz
Myrtle Xxxxci dogum yaptigim hastanede bebek giyili gelmisti. İsimli takimim kizima buyuk geldigi icin giydiremedim :(. Tinylamb ve kitikate hediye 10lu takim gelmisti onlari giydirdim kaliteliler. Kitikate markaliyi hemsireler kan yapmisti. İsterseniz bi de renkli bakin beyaza kan vs bulasmasin. Saglikli dogumlar dilerim:)
Xxxxci gktgmom isimli takımı vermeyin diyorlar ilk başta kan leke falan oluyormuş ben onu kendi aramızda çekim yapacağımda giydireceğim 🥲 evet uzun kollu iç zıbın vermeyi düşünüyorum ama hala yeterli gelmez diye evhamlanıyorum 😖
Xxxxci Aylaa123 daha düz sadece bişey bulamıyorum ki bu içime sindi zaten bide ek olarak isimli süslü olanlar var güzel takımlar var bunu feda edeyim dedim en azından
Kontes001 Xxxxci bir kalın yanınızda olsun bir de ince 10 lu takımın içinde olanı verin. Ben öyle yapacam
fairytale_ Xxxxci yeterli gelmezse zaten söylerler size az diye ama böyle şık seyleri odaya geldiginde giydirin bence ben öyle yapmayı düşünüyorum normal bir takim giydirip suslu ve guzel olanlari odaya geldiginde giydirecegim
gktgmom Xxxxci ben 10’lu set yaptırdım alt üst takımı hemşireye vereceğim fotoğraf içinde tulumu giydireceğim o yüzden
Aylaa123 Xxxxci dümdüz beyaz birşey alabilirsiniz desensiz modelsiz ama gözden çıkardıysanız siz bilirsiniz çünkü çok tatlı ben kıyamazdım . Kız kıyafetleri zatem ayrı tatlı oluyor benim oğlum olcağı için süslü püslü istesemde yok 😂😂
Cosimaniehaus Xxxxci ben de sade şeyleri beğeniyorum hm den yenidoğan aldım . Sade minik yıldızları olan bi takım. Alt üst, tulum, bere, eldiven var.
Annemucize Xxxxci zıbın+penye battaniyede koyarsanız tamamdır kalın battaniyeye gerek olucanı sanmam hastaneler zaten sıcak oluyor. Lekelenme konusuna gelince bebek siliniyor ama sadece kanlar gidecek kadar bebeğin vücudundaki verniks kazeozayı silmeden kanlar siliniyor haliyle kalanları olabiliyor.
myavocado Xxxxci ay çok şıkmış ben çok beğendim, içine beyaz iç zıbın ve bir çift beyaz çorap eklersiniz, bir de battaniye 😊
nurdangg Xxxxci bence çok şık altına da zıbın veriliyor zaten battaniyeyi de çift koyun bi ince bi kalın bebek üşümez zaten
Miniklerinannesiyim Xxxxci altına uzun kollu cıtcıtlı verirseniz olur bence zaten ilk dogan bebege beyaz giydirmek sevapmış cicişide cok şık❤️