Melekannedi Merve-metin 18+4 haftalığım hala göstermedi kendini artık detaylıda görücez büyük ihtimal çok merak ediyorum sağlıkla gelsin başka bir isteğim yok…
gizem3435 Sehnaz34 tam olarak aynı durumdayiz aslında rüyamda da erkek gördüm sanki benim kızım olmaz hep erkek olacakmış gibi hissediyorum ama yorumlarda da kıza benzetenler oldu heveslenmedim değil 🥲 sağlıklı olsunlar da hakkımızda hayırlısı olsun.
Sehnaz34 gizem3435 Amin aynı valla bende de hep kız dendi kız kız heveslendik bencede 😅 ama yine de doğuma kadar bir ümit belki şaka yaparlar 😅😅
12betul Sehnaz34 benim tam tersim bende 2 kız var 3. Gebeliğim bana da süpriz oldu ee hayırlısı dedim ama kalbim erkek istedi geçen hafta bende kız olduğunu öğrendim olsun sağlıkla gelsinler inşallah 🙏
azraaa18  bizi de yorumlar mısınız teyzeler 🥰 14 haftalık ama cinsiyeti göremedik bacaklarını açmadı
Tugce8 azraaa18 kelin ilacı olsa basına surer bacım valla ben anlamıyorum 😅kendi bebegımı de merak, ediyorum ama bu haftada gorulmedıyse buyuk ihtimal kızdır.
Melekannedi Tugce8 Bana 13 haftalıkken erkek olabilir 18 haftada kız gibi ama net değil dedi artık bilmiyorum
azraaa18 Tugce8 Tugce8 masallah sağlıklı olsunlarda benim bir tane kızım var bu iki numara Buda kız sanırım 🫶🏻🩷
Tugce8 azraaa18 benim de kızlarım var. Saglıkla gelsın yavrularımız 💗💗canın ne istiyor neyden tiksiniyorsun mesela
azraaa18 Tugce8 asla tatlı sevmeyen ben deli gibi tatlı yedim hep 🥹 etten tiksindim ya maalesef yemeyi bırak görmeye tahammülüm yok
Tugce8 azraaa18 bende buzlu soguk seyler canım istiyor tatlı da yiyorum pogaca gıbı seylerı de canım istiyor bende anlamdım valla 😅😅
azraaa18 Tugce8 bana doktor gecen hafta kıza benziyor ama bacaklarını açmıyor net birsey söyleyemem dedi o yüzden ben kendimi kıza odakladım suan rabbim hayırlısını versin 🫶🏻