Fatmanur12345 ben de şuan 14 haftalık gebeyim ve 5. Haftamda aileme söylemiştim. Arkadaşım bana dedi ki keşke biraz daha bekleseydin öyle söyleseydin kalp atışlarını duyana kadar kimseye soylemeseydin zaten bir buçuk yıldır deniyorsunuz olmuyor şimdi nazar falan değer ailede çevrende fesat biri varsa dedi ve çok korkmuştum. Bir hafta sonra kanamam oldu ve düşük tehdidim hâlâ devam ediyor. Ailemde tek bir kişi var abimin eşi aşırı kıskanç ve fesat. Bende inanmazdım böyle seylere ama nazar bu oluyor. Arkadaşım beni uyarınca anladım artk ne demek istediğini ve hâlâ da korkuyorum bsy olur diye. Keşke kalp atışlarını duyana kadar soylemeseydim en azından sadece anneme babama soylesydm diye düşünüyorum. Ama içinizi yine de ferah tutun benim de ilk gebeliğim ve iki yıldır evliyim bizde bir buçuk yıla kadar istedik olmadı ansızin oldu çok sevindik ama yinede geç söylemekte fayda var nazara inanırım nazardan yana yaşadığım çok sıkıntı oldu çünku. Sizi asla etkilemek için yazmadım başıma gelen olayı yazdım sizin de böyle bsy olck değil bnm de iki yıllık bir evliliğim ve bir buçuk yıl sonra bebeğim olck sadece yazmak istedim. Bol bol dua edin Allah’ın izniyle bsy olmaz.