Valla ben orada memnum olduğum değil olmadıklarımı söyleyeyim kesinlikle onlara gitme. İlk gebeliğimde Ulviye hocadan paket aldım ve çok ilgisizdi bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim ve o kadar yapmacık bir şekilde dudağını büzdü ki o anı hiç unutmuyorum. Tavsiye etmiyorum. İkinci gebeliğimde Özge Özer hocaya gittim kadın resmen felaket tellalı ve çok asabi. Hiçbir zaman randevu saatinde almadı sigara molasını vs beklediğim de oldu bir de ikiz olduğunu öğrenince bir sürü olumsuz tablo çizdi bana. Yok şu olabilir bu olabilir sonunda da diyor ki tabi bunların hiçbiri olmayıp sağlıklı da doğabilir. Neyse ben gitmeye devam ettim en sonunda sorduğum bir soruya şöyle cevap verdi: canım şimdiden bu kadar takıntılı olma zaten ikiz gebesin ve ileriki haftalarda muhtemelen takıntı yapmam gereken bir sürü problemle karşılaşacaksın. Bu cümlesinden sonra bir daha ona gitmedim. Bir kere de Mehmet diye bir doktora gitmiştim o zaten tam bir fiyaskoydu. Adam ultrason cihazında ölçüm almayı beceremiyordu. Çok komikti gerçekten. Bebeklerin cinsiyetini sorduğumuzda da bu cihaz iyi göstermiyor gibisinden bir bahane uydurmuştu. Madem iyi göstermeyen cihaza sokacaksın neden tam muayene ücreti alıyorsun dimi? Uzun lafın kısası ben hiç iyi deneyimler yaşamadım o hastanede. Tam olarak bir ticarethane. Doğum paketi alıyorsun ama hiç beklemediğin anda saçma sapan ekstra masraf vs çıkarabiliyorlar. Bir tane Prof vardı ikbal kaygusuz onun yorumları çok iyiydi ama doğum paketi çok pahalıydı prof olduğu için. Ben de kaçarak uzaklaştım oradan 😄😄