Canlarrr Umranergiz bende Bursa şehire gidiyorum . Hangi dr ye gidiyorsunuz ? Sürekli aynı kişiye mı gidiyorsunuz ?
Umranergiz dmla_ @biranne__ Doktor iki hafta önceki muayenemde %99 kız dedi o yüzden emin olamıyorum şuan 17 haftalkk değişir mi ? 🤗😍
dmla_ Evet değişen var başka bir doktora gozuk derim hazırlığa başlama ben 28 haftada başladım renkli ultrason dan sonra
Umranergiz dmla_ işte emin olamadım istemsizce bugun gittim erkek dedi uğraştı baya ama sanki apaçık belli pipi orada sizinde böylemiydi bebiş 😂
dmla_ Umranergiz suan bende baktım rontgen resmine aynı hiç bir farkı yok benimki sadece fırıldak mis bir kere Altan göstermiş renkli ultrason da da çişini yaparken gördüm ama seninki erkek adım kadar da eminim gözümüze sokuyor pipisini suan 😂
Umranergiz Canlarrr yok kime randevu bulursam ona gidiyorum ama en çok mehmet karaküçük olması lazım o ilgilii randevu bulması çok zor 😞
Canlarrr Umranergiz bende sürekli aynı kişiye gitmeye çalışıyorum farklı kişi olmasın diye 3-4 hafta bekliyorum. Orda mı doğumu düşünüyorsunuz? İlk gebelik mı ?
dmla_ Umranergiz annelik böyle erkek kız farketmez merak bizimki sen yine hazırlığa başlama ben 28 haftada başladım erkek ama belli herturlu çok güzel göstermiş kendini😂
Umranergiz dmla_ şimdi hastaneden geldim kordonla karıştırmıştırlar kız bebiş dedi doktor değişmez bi artık kesin kız dedi 😂
Umranergiz Canlarrr yok 3. Gebeliğim normaldde özelde doruk hastanesinde yaptim iki doğmumu sezeryan ama şehir hastanesi tıpkı özel gibi çok güzel sanırım şehir hastanesinde yapıcam ve çok temiz herkes memnun
Canlarrr Umranergiz bende Medical Park düşünüyordum . 30 bin dediler . Şehire gitmeye başladım o yüzden. Mecbur orda yapcm tabi korkuyorum da ama o kadar para verilmez özele. Şimdi siz de öyle dediniz içim rahat etti . Ben çok tedirgindim orda yapcm diye
Umranergiz Canlarrr gerçekten tedirgin olma güzel diyo herkes kötü diyen daha kimseyi duymadım herkes memnun bence sende kalırsın memnun