Aabb-33 Tictack bence en iyisi evde takip etmek şeker yüklemesi yaptırmadım ben öyle yapıyorum eczaneden aldım evdeki ölçümlere göre hareket ediyorum
Burcuu_frt Aabb-33 hangi marka cihaz kullanıyorsun bende alayım bari içim rahat etsin yükleme yaptırmadım çünkü bende
Aabb-33 Tictack sizi yanlış yönlendirmek istemem tabii ki doktorunuza danışın ama hep düşük çıkarsa zaten diyet yapmanız gerek diyetisyene dahiliyeye falan yonlendiriyor kadın doğumcu
Fayalll47 Aabb-33 düşük cik8nca nasıl bir diyet yapılır ki neden düşüyor ssekrrr . Benimkide ilk zamanlar.yuksekti som 2 haftadır kendiliğinden bir anda baya düştü aclxxiklar 50 tokluklar 100 . Acilden geliyorum doktor ani bebek ölüm bile olabilir diyabet hastalarında dedi
Glchan_34 @Aabb-33 evet günde dört defa sabah bir kere aç kahvaltıdan bir saat sonra öğlen tok akşam tok
Glchan_34 @Aabb-33 yok tokluklara bak dedi doktor bende gebelik şekeri çıkmamıştı suyu fazla diye tedbiren şeker takibi istedi açlık şekerim hep düşüktü şimdiye kadar
Aabb-33 Glchan_34 ara öğün yapıyor musunuz peki bir de sabah kahvaltı öğle akşam yemeği saatleriniz nedir ay bu diyet işinden çok bunaldım artık wallahi😑
Glchan_34 @Aabb-33 ama ben diyet yapmıyorum normal yiyorum sabah 8 de eşim işe gidince biseyler yiyorum sonra uyuyorum 12 civarı kalkıp genelde meyve tüketiyorum ara ara da çerez
Aabb-33 Burcuu_frt önceden lifecheck kullanıyordum bazen doğru bazen yanlış ölçüyor sapmalar olabiliyor diye accu check e geçmiştim ama hem cihaz pahalı hem de stripleri çok pahalı yine de bütçenize uyarsa alabilirsiniz ben 1100 TL ye almıştım strip makine novacheck diye bir markayı da çok öneriyorlar onda da hem cihaz uygun hem de stripleri uygun
cLearQueen Fayalll47 tokluk.100 yuksek degil gayet ideal ne ölümü ya Allah korusun.. diyetine dikkat et bisey olmaz merak etme… sekeri 250 300 olanlar falan riskte bu senin degerler normal
Aabb-33 Fayalll47 tokluk 100 iyi ama açlık düşük çıkmış biraz bana doktor 70 altına düşmesin bebek beslenemez dedi uzun süre hipoglisemide kalırsanız bebek için tehlikeli olur hemen bir meyve suyu ya da şekerli su için yükseltiyor sizin ne zaman düşüyor şekeriniz uzun süre aclikta mi yoksa yemek yedikten belli zaman sonra mi
sglmyvz-23 Benimde açlığım sürekli 100 107 arası tokluk en çok 100 lerde ilerliyor. Günde 8 defa ölçüme aldı doktor 11 de ve gece 3 de bile kalkıp ölçüyorum şeker yüklemesinde yüksek çıktı. Değer aralığı nedir sizce bilen yazanilir mi
Aabb-33 sglmyvz-23 Aclik şekeri 95 altı tokluk 1.saat 140 2. Saat 120 altı isteniyor tokluk şekeriniz normal açlık şekeriniz hafif yüksek o da öğünlerinize dikkat eder uzun süre aç birakmazsaniz kendinizi normale döner inşallah🙏🏻