Kizlar 35.haftadan sonra açılma ya da kolay dogum olmasi icin neler yapmalıyız.. plates ,hurma, squat.. ne sıklıkta ya da kac tane .. önerilerinizi ve bildiklerinizi paylaşır mısınız?
    Bunu doktorunuza sorun bence herkes farklı bişey söyler
    Her doktor her hamileye farklı şeyler öneriyo :)
      36 dayım bir saat pilates hareketleri yapıyorum 🏃🏼‍♀️
      Günde 4 adet hurma yiyorum 💁🏼‍♀️
      Duş alırken eğilip kalkıyorum suda açılma olsun diye 🧖🏼‍♀️
      Sürekli ayaktayım hareketliyim 🚶🏼‍♀️
      Genellikle yürüyerek gidiyorum biryerlere.💃 perine masajına cesaret edip başlayamadım 🤦🏼‍♀️
        Nugget benimde ilk🙈
        Daha önce hurmayı sormuştum doktora daha erken ben sana söyliycem dedi pzt gidicez muhtemelen yeni başlatıcak
        Bazı gebeliklerde hurma riskli oluyomuş mesela o yüzden dedim 😊
          Nrgll
          Detayını bilmiyorum ama bazı doktorlar 30 haftadan itibaren hurma yemesini söylüyomuş ben 38 deyim 36 da sordum daha erken dedi
          Riskim yok ama yeme dedi sadece yürüyüş önerdi perine masajı falan son haftalarda dedi
            Perineyi 35.haftadan sonra hafta da 2 defa demislerdi.. hurmayı abartmadan yiyebiliriz bence bu haftalarda.
            Bende bekliyim şurda ama merdiven inip çıkmak çok fayda ediyo ilk doğumumdan biliyorum
            Mervece30 anladim cnm bende 34+4 teyim erken dogum riskim var bende hurma tuketmeye basladim doktoruma sormadim ama dogumu kolaylastiriyo falan diye duymustum..
            Sedahoca hurmayi tek sayılarla yerseniz daha iyi etkili olur araştırın isterseniz içerigi ile ilgili ve peygamber efendimiz sav min sünneti