Beyazmelekkk Kızlar sat 6 haziran . 1 hafta önce bebeği gördük kalbini sesli duymadık ama Dr attığını söyledi. Fakat hiç belirti yaşamıyorum yaşamayınca acaba bebek var mı yok mu diye kıyas yapıyorum. Hiç mi belirti olmaz hani hamile olduğumu hissettiren bişey yok
Daisyy000 Beyazmelekkk Hamileliğim boyunca resmen hamile değilmiş gibiydim. Özellikle ilk aylar 🦋 Yani hiç endişe etmeyin
Yaseminece Beyazmelekkk ben de bugün aynı şeyleri düşünüyordum siz bebeği görmüşsünüz ben 6 haftalığım bebeği daha göremedik geçen hafta gittik en son. Bugün de hiç belirtim yok diye endiselendim
2cocukluana_ Beyazmelekkk 10 haftaligiz ben de hiç hamile gibi hissetmiyorum 2.gebeligim bu oyuzden mi acaba
Abbasova_gunay Beyazmelekkk ben hic bir belirti yasamadim 27+2simdidi bir belirtim yok sadece midem yaniyor birde gobushum buyudu merak etme İnsheAllah iyi gecirirsin hamileliyi 🤲🏻🤲🏻♥️
Beyazmelekkk Daisyy000 kızımda böyle değildim de . Acaba kalbi atmıyor mu veya durdu mu diye vesvese geliyor bişey hissetmeyince. Bu 2. Gebeliğim. 7+6 sata göre .
Beyazmelekkk Yaseminece 6+6 da gitmiştim bebeği o zaman gördük ama bebek 6+0 çıktı . İşte insan bişey olmayınca endise ediyor göğüs hassasiyeti vs bişey yok. İlk gebeligimde göğüslerim çok aciyordu midem bulanirdi bunda.biseu yok. 2. Gebeligim
Retjza Tüm gebeliğim boyunca hiç bir belirti hissetmedim. Bebeğim hareketli olmasa ve karnım büyümese hiç hissetmezdim. Korkmayın, her gebelik kendine özeldir ❤️
Beyazmelekkk Retjza öyle mi diyosunuz . Aslında kalbini sesli duysaydim belki bu kadar dusunmezdim ama Dr atıyor dedi . Heralde atiyordur demi atmasa demezdi
2cocukluana_ Beyazmelekkk oyuzden oluyor demekki ilki gibi heyecanlı bı bekleyis olmuyor daha tecrübeli olusumuzdan sanirim
Esra_metehan34 Beyazmelekkk canım daha erken değil mi yA en fazla bulantı baş dönmesi ve uyku hali olur bu haftalarda oda olmayabilir beniö ikinci hamilelikte hiç bulantı falan yaşamadım. Stres yapma bence rahat ol biraz ben ikinci bebek de ne kalp aytışı duydum ne usg resmî verdiler daha doğrusu doktor kendi görüyordu ekstra bana dinletmedi yani bu arada hep devlete gittim oyuzden yoksa özelde her şekilde dinletirler foto da verirler 😐