Bermer Selam kızlar 13 haftalık hamileyim ve ipek kirpik yaptırmak istiyorum. Hamileyken yaptıran var mı ? Bunun bir zararı olur mu bilemedim
Kayraninnannesi Bermer ben yaptırdım doktoruma sormadım açıkçası ama yaptırdığım yer sakıncası yok demişti
myavocado Bermer ay ben de 35 haftamdayım doğuma yakın yaptırmak istiyorum bu ara, araştırdığım kadarı ile zararı yok ama 1′inde doktor kontrolüm var soracağım yine de yaptirmadan
Bermer Kayraninnannesi evet dün bana da öyle söylediler ama ben yine de fikir almak istedim. Teşekkürler 🙏
Bermer myavocado Öğrendikten sonra bana da haber verir misin 😂 benim çünkü 7sinde kontrolüm daha zaman var
myavocado Bermer merhaba, ben bugün sordum benim doktorum yaptırabilirisn dedi, yaptırmaya karar verdim 😅 ama yine de bilemiyorum bazen uzmanlar da farklı farklı düşünebiliyor 🤷
Bermer myavocado merhaba bu haberi aldığıma sevindim ve bende bu süreçte araştırdım biraz herkes aynı şeyi söylüyor. Sanırım bende yaptıracağım 😂
myavocado Merve_3351 zararı olur demedim ki ben, araştırdığım kadarı ile zararı yok yazmıştım 🤷 ben de yaptıracağım, sadece öncesinde doktoruma soracağım demiştim