Merveya sipinal oldum çok rahattı amaliyathaneye girdim amaliyatmasasina geçtim setyeden sonra iki kişi biri boynumda asag eğdi digeride ellerimi tuttu iğneyi yaptı asla acı yok hiç acımadı sonra ayağına bı sıcaklık iniyo böyle sonra uyusuyo diktorum geldi nasılsın fekan dedi heyecanlıyım azda korku War dedim hiç korkma dedi başıma kadına veweedim sakinleştirici wwriyirmusumjz dedim bebek çıktıktan sinra duruma göre weririz dedi benim midem bı boş oldu bulaniyo demekle bı ağlama sesi duydum bukadr hızlı tahminn etmedim 🤣 ben ne cekisrme ne dokumaları hissettmedim sonra dikiş arası bı uykuyla uyanıklık arasındayım sanki girmemle çıkmam bir oldu sonda’yı ben uyustukdan sonra takıldı duymadım takıldığını sonraya odaya getrdiker bikac saat uyuşukluk dewam etti sonra 6 kez felan ara ara karnıma bastrmaya geldiler işte biraz beni zorlayan karnıma bastrmalriydi o benim canımı yaktı yalan yok sonra uyusukluk geçti sonda’yı çıkardılar onuda duymadım acımadı sonra üzerimi gydrdiler ilk yürüyüş benim için kolaydı ama ayağı kalkarken hsire karnını tutarak kalk demişti bnde öyle yaotim çünkü tutmunca karnım böyle asag baskı yaoiyo gibi oluyo sonra bol bol yürüdüm ama şunu soyleim herkezde olurmu bilmem ama ilk idrar beni çok zorladı aglicaktim idralimi yaoaroen kesit kesit isedim aşırı yanmam oldu iserken idarlini yaoarken biranda koywerme yawas yawas bırak birde bol bol kesinlikle yürü yürüdükçe açılıyorsun diğer günüde ewe geldim zatem hastendeyken sargı bezini cikarmisti amaliyat yerim sargisizdi nem agri sizi yaşamadım bel agrisida baş ağrısı da yaşamadım