enguzelannexxx20 kuzeymom__ bende 2 haftadır oyle hıssediyordum dedıgıniz gıbi normalde oyle degıldı sızın kac haftalik
kuzeymom__ enguzelannexxx20 27 haftalık oldu. Ay gerçekten mi yaa en sert hareketler kaburgamda oturamıyorum bile nefesimi kesiyor çok merak ettim şimdi
kuzeymom__ enguzelannexxx20 ayy bu been 😂 patlayacak gibi hissediyorum önceden çok altıma vuruyor diye tedirgin oluyordum şimdi çok yukarı vuruyor diye oluyorum hiçbir şekilde rahata eremedim ne zormuş ya 😅
enguzelannexxx20 kuzeymom__ ben kızımda hamıle oldugumu bile bilmiyorumdur o kadar guzel gectı kı 42 de zorla acılmam bile yoktu daha da beklerdi yanı ama bu karnıma dustu basladım
kuzeymom__ enguzelannexxx20 ben aslında çok rahattım ama karnım büyüdükçe bebek büyüdükçe zorlanmaya başladım allah yardımcımız olsun inşallah
kuzeymom__ enguzelannexxx20 doğru tahmin etmişim doktordan geliyoruz gerçekten dönmüş 😂 belliydi çok sert tekmeler hissediyodum kaburgamda doktor sürekli döner sıkıntı yok dedi
Abbasova_gunay enguzelannexxx20 bende 26gittigimde oyle soyledi simdi 27+2 donuyor oyle kalmiyor merak etme🥰🫶🏻