-nazli00 Kızlar kıyafetlerden lekeleri nasıl çıkartıyorsunuz yeni aldığım takımım ne lekesi oldu bilmiyorum ne yapsam çıkaramadım sizler neler yapıyorsunuz fikir verin lütfen bu sorun canımı sıkmaya başladı Mesela kızımın yeni tişörtünden karpuz lekesini çıkartamadım dahi kendi kıyafetlerimde ne lekesi olursa olsun çıkmıyor
Hamide_00 -nazli00 cif in leke çıkarıcısı var canım genelde o işe yarıyor bende ya da bulaşık deterjanı kullanın o da etkili oluyor
Okyanusolmak -nazli00 baby ne leke çıkarıcı iyidir aslında. Ebebegin. Ben organik ve gerçekten mükemmel diyebilirim The Elite Home toz leke cikaricisini kullanıyorum. Aşırı memnunum.
14022024 -nazli00 e bebekte leke çıkarıcı doz var çok işe yarıyor benim beyaz elbise bile oğlum çikolatalı dondurma degdirmisti hemen suya bastım sonrasında yıkadım hic bisy kalmadi
Minikkalplerinannesi -nazli00 Çikolata, vişne suyu, çiş lekesi, ve bazı kıyafetlerde baza altında sarı eski lekeler olur ya onları da çıkarttı, mekan yatakta lekelerime de iyi geldi şimdilik deneyimlerim bunlar
Booksandcats Bebek kıyafetleri için bilmiyorum ama eşim manav çok fazla meyve sebze lekesi oluyor beyaz sabunla çitileyip ıslakken makineye atıyorum çıkmayan leke olmadı şimdiye kadar