hasretsahinn Kızlar merhaba bugün bazı testler verdim karaciğer enzimi yüksek çıkmış biraz sizce bu neden olur 3 hafta sonra tekrar kontlre gidicem kan vericem bu gebeliğe herhangi bir zararı varmı aranızda varmı böyle bir durum yaşayan
Melegimolsun hasretsahinn geçmiş olsun yakın zamanda gribal hastalık geçirdiniz mi sürekli öksürük hapşırık yada alerjik
Brcuburci hasretsahinn benimde karaciğer enzimleri yüksek çıkmış 17 .haftayim bidaha kan verdim siz naptınız düştümu
yokusbebek hasretsahinn Kaşıntı olursa karaciğer enzimlerine bakılıyor gebelik kolestazi var mı diye. O nedenle sordum.
hasretsahinn yokusbebek yok hayır öyle bişey yaşamadım ben normal kan testleri verdim sonrasında doktorum öyle dedi yada kullandığım ilaçlardan da dolayıda olabilir mi
Nur0653 Bnm olmuştu düşük riskim var diye bana progrstron vermişlerdi doktor değerleri görünce ilacı bıraktırdı kaşıntı vs bnde de yoktu ugs den baktılar bı sikinti çıkmadı
hasretsahinn Nur0653 ben şuan 29 haftalığım ama bi sıkıntı yok şükür ben kan ilaçları vitamın kullanıyorum bu o zaman ilaçtan oluyor herhalde
Semagzll Nur0653 canım kanaman var mıydı acaba ben hem progestan hemde duphaston verdiler progestani başından beri kullanıyodum duphastonu geçen hafta verdi kaşıntı falan olunca anladım bişey ters gittiğini doktora yazdım biraktirdi dün test verdim yüksek çıkmış sizinki düştü mü acaba
hasretsahinn Melegimolsun yok hayır yaşamadım ama bi ara kaşıntın oluyodu ara ara akşamları özellikle
Nur0653 Semagzll evet lekenme için vermişlerdi bana acilde normal kontrole gittiğimde doktor biraktirdi kanitlanmis birşeyi yok dedi degerlerim yukselincede progestenı birakin dedi ugs den de bakıldı tekrar 1 g Hafta 10 gün sonra normaldi