Zeyyno_ sevvalcik En az 4cm diye biliyorum benm 5cm açıklığım vardı yatis vermişlerdi ilk gebeliğimde
elif475475 sevvalcik beni 2 cm ile yatırdılar ya çok erkendi bence 🙃 ben suni ile doğum yaptım. Son 4 saatim zordu ama şimdi ikincide biraz tecrübem olduğu için erkenden gitmeyi düşünmüyorum biraz sancıyı evde geçireceğim
sevvalcik Zeyyno_ nasıl açıklık sağlayabilirim ya en son gittiğimde 1 cmdi açıklık yarın yine gidicem
Aylaa123 sevvalcik squat yapın yan yan merdiven inip çıkın plastes topunuz varsa üstünde oturup kalçanızı çevirin
Zeyyno_ sevvalcik Valla cnm benmki ilişki sonrası sancım başladı geceden ertesi gün öğlene kadar bekledim 5cm oldu yürüyüş vs bnde işe yaramadı
elif475475 sevvalcik ya benim evim biraz uzak diye bence be salmadı o gün 😅 am benim doktorum çok tuhaf bir hafta önceden haftaya bugün doğacak dedi. Gerçekten de o gün doğdu. Kadın anlıyor doğum zamanını açıkçası o yüzden ona güvenip yatısı kabul etmiştim ben
nurdangg Sıcak suya oturun ılık duş alın sık sık bi de ördek yürüyüşü yapın. Gebe okuluna gittim açıklık 5 cm bulana kadar ya da sancılar 5-10 dk düşene kadar evde vakit geçirin hastaneye erken yatıp saatlerce sancı çekerseniz stres olursunuz demişti ebe