Derennn700 Yaprak- canım test günümü bekliyorum hep hayal kırıklığı yaşadım direk gidip kan vercem 1 ağustosta, acaba rahimde böyle kasılma hissetme normal mi
Lalaydnn Derennn700 bende hiçbir belirti yoktu sadece aşırı derece sık idrara çıktım transferden sonra bir o vardı onun dışında belirti yoktu 5. Gün embriyosuydu dayanamadım 5. Gün test yaptım silik çıktı 8. Gün kan verdim pozitifi gördüm inşallah şeninde öyle olur
mrp2023 Derennn700 belirti çok aramamak gerekiyor ilaçların yan etkisi falan ağrı yapabiliyormuş malesef benim tutmamıştı
mrp2023 Derennn700 aynı hisler bendede vardı hatta tuttuğu için ağrıyor sanırım falan demiştim 8.günü test yaparak öğrendim tutmadığını siz test yapsanız çıkar aslında
Derennn700 mrp2023 anladım canım normalde benim regl zamanım ama ben olmadım geçen ay 30 haziranda regl oldum 28 günde bir oluyorum acaba tutmasaydı regl olmaz mıydım inşallah tutmuştur ya çok emek verdim çok hayal kırıklıklarım var🥺
mrp2023 Derennn700 inşallah tutmuştur ☺️ streste çok büyük etken tabiki geride kalan embriyonuz varmıydı
Zeynep0709 Adet ağrıları gibi ağrınız olabilir hatta hiç ağrınız olmayabilir herkeste bir olmuyor süreç olan ağrılarınız da ilaçtan da olabilir. Kendinizi çok yormayin pozitif düşünün InsaAllah tutmuştur
Larraa Rahimde kasılma ve ağrı tek belirtimdi ve çok şükür pozitif gördüm. 6. Gün yaptım ilk testimi 2 günde bir koyuluğunu takip ettim yarın kalp atışını duymaya gideceğim 🥰 İnşallah sizinki de pozitiftir 🙏🏻🫶🏻
Derennn700 Larraa ay inşallah canım benimde öyledir rahim içinde böyle birini sıkıp bırakıyormuş gibi hissiyat değil mi sizşnde 🥹 İnşallah sağlıkla kucağına alırsın sende canım 🤍
Larraa Derennn700 Evet aynı zamanda ağrı eşlik ediyor. Bir kaç saniyelik bir sancı giriyor ve geçiyor ki bu hala öyle. Amin çok teşekkür ederim 🙏🏻❤️
Derennn700 Lalaydnn inşallah kuzum benimde 5. Gün embriyosu yarın 11. Günüm test günüm bir sonraki gün 12. Gün inşallaj tutmuştur 🤍
Nur_acikgozer Derennn700 bende baştan hafif test günü yaklaşınca şiddetli kasık ağrısı olmuştu adet olacakmış gibi benimde 5. Gün embriyosuydu çok şükür tuttu cuma günü 30.haftamiza giricez inşallah darısı sizin başınıza inşallah
mrp2023 Nur_acikgozer rabbim hayırlısıyla sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin bizede dua edermisiniz☺️💐🙏🏻
Derennn700 Nur_acikgozer canım yavrunu sağlıkla kucağına al inşallah bende de o şekilde ağrı var yarın 11. Günüm inşallah tutmuştur 🤍🤍