Zmom Kızlar 30 haftadan sonra özellikle ne sıklıkla gidiyorsunuz doktora 32 haftadayım doktor söylemedi ne zaman geleceğimi bir de haftada 1 olduğu zamanlar nasıl gidiyoruz randevu 15 günde 1 alınıyor. Direkt bi gidiyoruz acaba beni bi aydınlatın.
yokusbebek Zmom Ben de 32. haftadayim. 39. haftaya doğum için gün verdi. 35 ve 37′de gel yeterli dediii
Nnk87 Zmom 31. Haftamda gittim 3 hafta sonrasına randevu verdi. Sonrasında da her hafta görüşürüz nst başlarız dedi.
merimiri Zmom 32 de 3 hafta sonra görüşürüz dedi herhalde ondan sonra nst falan başlar şu an için süreç bu e arada bi sorun olursa giderim şimdilik dediği süreci bekliyorum 😊
Hulo2105 Zmom 31 den sonra 34 te çağırdı sonra 36 da çağırdı. Yarın gidicem ondan sonra da 37 de çağırdı. Zaten 38+5 te doğum var 🌺
NilsunThmz ben 32.haftamda gittiğimde 2 hafta sonra gel dedi bana. Biraz doktorların insiyatifinde galiba 2 ya da 3 haftada bir gitme durumu
elif475475 Zmom devlete mi gidiyorsunuzz randevu çünkü istediğiniz zaman alınıyor özelde ama. Kontroller de 36 dan sonra sıklaşıyor. Her hafta çağırıyorlar 36 dan sonra
Zmom elif475475 evet devlete gidiyorum. Özele sırf bebişimi görmek için gidiyordum ama artık doğumum devlette olacak muhtemelen. 27 de gittiğimde 1 ay sonra gel demişti 31 de gittim son kontrole söylemedi tekrar ne zaman geleceğimi. Bende hafta büyüdükçe kontroller sıklaşıyor biliyorum ama kaç haftadan sonra nasıl gidiliyor bilmiyorum
elif475475 Zmom şu anda 2 haftada bir gitmeye başlıyorsunuz 36 dan sonra her hafta gidiliyor. Ama devlette randevu nasıldır bilmiyorum bence ordan çıkınca danışma yerlerine sorun doğru bilgi alın.
NilsunThmz Zmom yani benim ilk gebeliğim ama açılma ve sancı olursa mutlaka haberin olur diye düşünüyorum :D tecrübeliler daha net cevap verebilir tabi ama bence evham yapma bir sıkıntın yoksa :)
Minikkalplerinannesi Zmom 31 de gitmiştim en son, 2-2 buçuk hafta sonra görüşelim dedi, 3 hafta sonra gideceğim, ondan sonraki nasıl olur bilmiyorum, ama benim zaten bir gittiğimde 10 güne kadar ücretsiz kontrol hakkım olduğundan yine en az 2 hafta der sanırım
Zmom Minikkalplerinannesi özeller bu şekilde de devlet nasıl ilerliyor bilmiyorum işte randevu mu alıyoruz yoksa direkt mi gidiyoruz bilgim de yok
Zmom NilsunThmz çok şükür sıkıntımız yok. Vallahi benimde ilk bende bilmiyorum sancı vs nasıl oluyor o yüzden ya hissetmezsem diyorum 😂inşallah sıkıntı olmaz sağ Salim alırız kucağımıza
biranne__ Zmom canım şuan iki haftada bir gidiyorsun 34. Haftaya girdiğinde yine iki haftada bir ama randevu bulamassan elden sıra alabiliyorsun artık ve 36 dan sonra haftada bir o zamanda hep elden sıra alıyorsun
Zmom biranne__ yani elden dediğiniz direkt hastaneye gidip sıra mı alıyorum yoksa mesela bugün kontrole gittim çıktım danışmadan bir iki hafta sonrasına geleceğimi mi belirtiyorum. Karışık oldu ama inşallah anlarsınız