Migrenligebe 3 gun kasik agrisi ysadim, basta rahim buyumesinden sandim. Sonra doktorlar da bir turlu anlayamadi ama apandisitten suphelendiler. 30 haftalik hamileyim diye ultrasonda apandisitim gozukmedi, rahmin arkasinda kalmisti, biliyorsunuz organlar yer degistiriyor. En sonunda %90apandisit denilip egitim ve arastirma hastanesinde ameliyata alindim. Ve maalesef apandisitmis ve biraz daha gecikse patlayacakmis. Cok sukur ben de bebegim de sag salim ameliyattan ciktik. Gittigim ozel hastanede sacma sapan bir suru islem uygulayip apandisit degil tani da koyamiyoruz dendi. Siz siz olun boyle durumlarda sakin ozele gitmeyin. Ordaki doktorlara guvenip eve gitseydim ertesi gunu evde beni de bebegimi de ölmüş halde bulacaklardi.
bulutunannesi33 Migrenligebe zatwn bu tarz seylerde en guzelınarastema hastanesı devlet hastansı en ck hasta gorenler onlar cnku rabbm dusurmesn ama ıyı tarafkarıda var
Zehramom Migrenligebe geçmiş olsun canım. Ben denk gelmiştim hamileyken apandisit olan bir hasta o yüzden hep aklımdadır