Ece_1234 Kızlar coleden D3 Damla kullanıyorum günde 2 damla bitmek üzere doktoru Yeni gittim Bir daha gitmek istemiyorum onun yerine başka bir şey kullanabilir miyim evde pekmez gibi ya da doktor randevuma kadar o ilacı içmesem bir sıkıntı olur mu bebeğe
EA1201 Ece_1234 doktorunuzun verdiği ilacı bilmiyorum ama viabiotics ultra vitamin var ilaç değil zaten d vitamini takviyesi doktorum önermişti reçeteyle alınmıyor gebeliğimden beri onu kullanıyorum ama herkesin değerleri farklı tabi doktorlarda ona göre öneriyorlar doktorunuza bi danışın bence kafanıza göre bırakmayın veya başka bi ilaca geçmeyin tabi karar sizin 😘
Sydaglsen Ece_1234 eczaneden alın o zaman direk niye takviyenizden doktora gitmemek için vazgeçiyorsunuz ki. Devlet karşılıyorsa da sağlık ocağından yazdırabilirsiniz
merimiri Ece_1234 sağlık ocağında yazdırabilrsin cnm tekrar eczane veriyor benim bitmem üzereydi doktor yeniden yazmak istedi sanırım devam etmek gerekli
Cosimaniehaus Ece_1234 kemikler için faydalı kullanın bence, bebeğin kemikleri daha iyi gelişir. Hatta bugün aile hekimi de doğumdan sonra da 6ay kullan kemik erimen olmasın dedi bana.
fairytale_ Ece_1234 bende aynı damlayı kullanıyorum ama 9 damla olarak kullanıyorum bitirdigim icin doktor yeniden yazıp verdi devam et dedi