TKumsall Ebks benim 30da dönmüştü ama doğum sancım da vardı 34te yatırdılar hastaneye 36+3 de kucağıma aldım ciğer geliştirici iğneyi doğum sancısı olduğunda veya suyun gelmeye başladığında yapıyorlar genelde
Ebks esolinaaaaa yok onu bu hafta sorucam normalde bebek yukardaydk erken doğum riskim felan yoktu hiç
Dilan_Deniz Ebks aynıyız bnmde 32 de 1.991 gramdı 30 haftadan beri kanala çok yakın başı yerleşmek üzere dedii sancılardan dolayı gidiyorum riske atmak istemiyorum,şuan 34 olduk sabahtandır sancı gelip gidiyor takipteyim sağlıkla gelssinler
Alinrabia Ebks evet 10 gunde 1 ıc dedı ama gecmıyor ıste daha 10 gun olmadı cuma verdı o gun gece kullandım daha kullanmadım ıste 10 gunde bır dedıgı ıcın sımdı oyle dedı dıye kullanmak da ıstemıyorum bısey olur mu dıye dusunuyorum
Alinrabia Ebks randevu aldım kendı dıktoruma ama daha ıkı hafta var umarım dayanabılırım gecer o gune kdr eger agrım olursa yıne aynı acıle gıder anlatıtım bna bu ılacı verdıler ama 10 gunde 1 dedı doktorum hergun kullansam bısey olur mu ya da her gun kullanılan bısey yzabılır mısınız bu agrımı gecırmıyor derım
SrpYlmz Ebks anladım canım kanala girince de hemen gelmiyor diye biliyorum kendini yorma ciğer geliştirici vurmadıgına göre demekkı bekler.Rabbim hepimize saglıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin inşallah🙏
Fasulyelendikk Ebks benimde 32 de kanaldaydı o günden beri bas gelis pozisyonda 37 deyiz hala gelmedi kendinizi korkutmayın agır kaldırmayın vakit dolana kadar yatın bol bol
Ebks Fasulyelendikk ay çok şükür bizde sağlıkla o haftwlara gelelim inşallah karnınız da sertleşme oluyor muydu bu haftalarda günde 1-2 kere
Fasulyelendikk Ebks tabi hemde nasıl zor kalkıyodum yerimden biraz böyle elimle göbeğimi sarsıyordum düzeliyodu
Ebks SrpYlmz ay amin inşallah yarın sabah gideceğim bakalım 1 haftadır istirahatteyim bakalım daha inmiş mi
Ebks SrpYlmz 2080 gr olmuş doğum kanalına girmemiş ama kafası baskı yapıyormuş dinlenirsen bir sıkıntı olmaz dedi
Tugcaduman Ebks benim bebeğim 5. Ayda aşağı indi Progestan iğne vuruluyordum her hafta ve ayakları yukarı dikip yatış 37. Haftada 2450 olarak doğdu kızım çok şükür sağlıklıydı