Fatosca 1 hafta önce idrar yolu enfeksiyonundan antibiyotiğe başlamıştım karın ağrısıyla bugün yine gittim kan idrar tahlili falan verdim enfeksiyonum yine yüksek çıkmış 30+5 haftalık hamileyim doktordan cevap bekliyorum ama başına gelen var mı bu senepten yatış olur mu
tamamdanolmuss Fatosca serum tedavisi verebilirler antibiyotik yeterli gelmediyse. Tek kullanımlık suda eritilen toz saşeler var onlardan içtiniz mi?
Sefiiir Fatosca ilk oğlumda 35 haftalıkken 2 gün yattım ilaç serum tedavisi gördüm daha sonra antibiyotik iğne vuruldum canım i, testlere bakarak doktor karar verir çünkü önemli idrar yolu enfeksiyonu
Ebruyi Fatosca bendede idrar da enfeksiton cıktı lökosit 33 yüksek dedi sadece antibiyotik verdi birde bir günlük şase ve bol su iç dedi
tamamdanolmuss Fatosca bende de sürekli tekrar ediyor doktor antibiyotiğe gerek yok diyor o saşelerden ve fitil yazıyor rahatlatıyor sonra yine tekrarlıyor. Çok geçmiş olsun inşallah yatışa gerek kalmadan iyileşirsin canım
tamamdanolmuss Fatosca şu an 29+4 üm 27.haftada aşırı ağrı çektim enfeksiyondan dolayı. Şu an çok şükür ağrım sancım yok. Nstye de bağlanmıştım doktora gittiğimde herhangi bir sıkıntı çıkmadı ama enfeksiyon var biraz demişti doktor
1Ali Ben hamileliğin başında yatmıştım 10hafta civarındaydım yanlış hatırlamıyorsam, enfeksiyon çok yüksek çıktığı için antibiyotik tedavisini serumla uygulamam lazım dedi iki gün yatış yapıldı