Minicikbal Zehraartar ben 4+5 im bugün verdim test sonucum çıkmasını bekliyorum Ama insandan insana değişiyor değerler yani kimisinin çok yüksek kimisinin daha düşük oluyor
Merve-metin Zehraartar canım o tamamen yumurtlama dönemiyle alakalı erken yumurtlama gördüysen değerin çok yüksek çıkar ama geç yumurtlama gördüysen değerin düşük çıkar ben erken yumurtlama görmüşüm hamile olduğumu öğrendiğimde 5 buçuk haftalıktı değerim 24031 çıkmıştı değerden ziyade düşükte çıksa sağlıklı artış olup olmadığını takip etmek gerekiyor canım
Blossombasket Benim de 4+5 te 5008 çıkmış. Ama doktorum önemli olan değer değil, ikiye katlanarak artması demişti. Çıkacak değere takılma, iki günde bir tekrarla testi. İnşallah sağlıklı bir gebelik olur ☺️
Zehraartar 1930 çıkmış cuma günü vermiştim pazartesi öğrenemedim bugün öğrendim sonucu tekrar verdim bu değer normal mi peki sizce sağlık ocağındaki ebe 5 haftalık değere göre dedi
Zehraartar Ben yumurtlama takip etmiştim 8 - 9 Temmuz yumurtlamam oldu değerlendirmiştik yani eğer o zaman döllenme olduysa 22 günlük oluyor 22 güne göre değeri düşünüyorum