Bende uygulamaya girdim hikâye kısmı var oraya ne yazmamız gerekiyor birde sorum şu kötü yazacak konuşacaklar iç yazmasın cidden burada kötü birşey yok çünkü 8ay önce evlendim 5aylik hamileyim ozaman ailemle yaşıyordum hikametim ailemin yanındaydı evlendim bazı sebeplerden dolayı nikah yapamadık sonra nikah yapmak için herşeyimiz tamdı maalesef düşündüğümüz gibi gitmedi yakın zamanda annemi kaybettim çok zor birşey benim için hala kendime gelemedim tam olarak öyle olunca nikahı erteleme kararı aldık sorum şu beni yargılamadan sorularıma cevap verecek güzel iyi insanlar benim nikahım yok bende başvurmak istiyorum ama benim hikametim ailemin yanında daha almadım başka yerlere ve babamla yaşıyorum eşimin hikameti başka yerde ben bu şekilde formu nasıl doldura bilirim bu arada Allah’ın izniyle Ağustosun 29da nikahım olacak ben evlenmeden önce İBB den market kartı yardımı alıyorum şimdi nikâh yapılınca bu market kartı yardımı devam eder mi yoksa iptal olur mu düzenli gelirimiz yok sigortalı da yok evde birde bu yeni Doğan’dan nasıl yararlana bilirim formu nasıl doldura bilirim yardımcı olur musunuz teşekkür ediyorum ilginiz değerli vaktiniz için çok uzun oldu hakkınızı helal edin lütfen hayırlı geceler güzel hamiş anneler bebisleri olan anneler tüm bebek bekleyen annelere hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah rabbim bebek sahibi olmak isteyen tüm annelerede güzel tatlı bebisler nasip etsin inşallah rabbim amin 🤲 🥰🥰