Ellaynagme Kızlar birden bire bikini bölgemde et benine benzer bişey cıkdı. Ellemedikce oynamadıkca acımıyor, sıkıntı yok. 28 haftalıgım ve ilk defa boyle bişey geliyor basıma 🤭 aynı durumu yaşayan oldumu merak ediyorum, az arastırdım gebelikde et benleri sık gorulen bişeymiş 🤭
Caglaaa Ellaynagme benimde göbek deliğimde çıktı doktor normal karşıladı sen doktora gittiğinde göstermeyi unutma 😊
Ellaynagme Krasivyy siğilide arastırdım onda kaşıntı yanma kanama felan oluyormuş, siğilede benzemiyor amma, mecbur sonunda gidicem zaten sanırım içimi rahatlatmak icin, başka dert yokmuş gibi 😢
Caglaaa Ellaynagme evet canım zaten kendisi gördü bakarken hatta benim dişlerimin arasında bile çıktı diş doktoruda normal karşıladı herkesin farklı yerlerde oluyor işte
Ellaynagme Caglaaa biraz içim rahatladı, gecmiyormuymuş peki, yada nedeni neymiş tam olarak biliyormusun?
Caglaaa Ellaynagme hormonların düzensizliğinden canım, dişlerimdekilerin bazıları döküldü bile diş doktoruda zaten dökülür dedi kalmaz onlar dedi ama göbek deliğimdeki duruyor genelde düşer diyorlar
YeniAnne55 Kartal1903 benimde var göğsümde et beni ama doktorum doğumundan hemen sonra onuda aldırırız dedi çünkü emzirmesi sıkıntılı olan biyerde dedi👀