poyrazin_annesi28 bilgeeS Havalar sıcak değil mi canım sizin orada kurutmaliga as kurusun. Bazıları bebek kıyafetleri çekiyor diyor ama bilmiyorum
fairytale_ bilgeeS bence atabilirsin atan çoğu arkadaşım var 🥰bende öyle yapmayı düşünüyorum hasssas programda🥰
Alpmom__ bilgeeS bazıları çektiğini söylüyor . Hava sıcak zaten kurutmaya atmaya gerek bile yok . Hassas programda yıka as
2bebekannesi3542 bilgeeS Hava sıcak hemen kuruyor ama kurutmada da tozunu toplamıs oluyor.. havalandırma programı varsa kurutup bir saatte havalandırabilirsiniz.. ben attım kurutmaya bsşey olmadı ama küçüldüğünü söyleyenler de oldu..
Hulo2105 bilgeeS genelde hep çekiyor diyorlar bence ilk bi sererek kurut bende de kurutma var ama cesaret edemedim. Bundan sonra 1-2 tane deniycem bakalım çekecek mi
Selothatun bilgeeS normal askıda kuruttum sonra tozu tüyü vs. gitsin diye kurutmada havalandırmaya attım öyle ütüledim. Oğlumda kurutmada çeken kıyafetleri olmuştu risk almak istemedim zaten el kadar hepsi 🙈
artikbiranneyim bilgeeS kurutmaya attım ben bebek programına, hiçbir sey olmadı tozunu da alıyor iyi oluyor, çıkarınca da ütüledim güzelce mis
Mervealya1992 artikbiranneyim bısey dicen bu kurutma mak camasırı yıkadın dırek kurutmayamı atıyorsun ıslak sekılfe ?
artikbiranneyim Mervealya1992 tabi tabi çamaşır makinesinden çıkarıp kurutmaya atıyorsun ıslak şekilde, bebek programını seçip başlatıyosun kupkuru çıkıyor, tozları da gidiyor üstünden
gknlpln bilgeeS ben attım kurutmaya ekstra kuruya. Çekme olmadı. Tabi kumaş ve makinaya göre çekme yapabilir. Kurutmanın fitresi baya dolmuştu. Yaz kış kurutmayı kullanıyorum doğumdan sonra da kullanırım
Retjza Ben attım, gayet memnunum. Sürekli yıkandığı için kurutma makinesi çok avantajlı. Çekme vesaire yaşamadım.