Kızlar o testlere asla asla güvenmem artık yüzüme bakıp 111/1 yani yüksek risklisin diyen kadın doktoru da Allah’a havale ediyorum hamile bi insana direk korkutarak bunu dedi ben diyorum yaşımdan dolayı olabilir yanlış olabilir yaşında sorun yok tatlım dedi ya o gün bebeğim ayrı ağlıyor ben ayrı ne biçim insanlar var
neyseki detaylı da perinatolog mahmut Güngör teselli edip merak etme herşey güzel o test i de iyi bekliyorum dedi Allah razı olsun ondan zaten bi 8 aylık bebeğim var bi de hamilelik çok berbat bi psikoloji geçirdim kaç gündür dualarımda ağlıyorum iyi haber duyayım diye her gün parol içiyordum kafam öyle böyle dolu değildi 11 bin verdik çok ta mükemmel bi maddi bolluk içinde değilken ama değerdi o düşüncelerle 4 ayım nasıl geçerdi bilmiyorum. Bu arada devlette ücretsiz amniyosentez yapabilirlerdi ama risklerinden bahsedince (sıvı alırken kese delinmesi düşük vs) ben vazgeçip fetal yaptırdım
Allah’a bin şükür Ya Rabbim üstümden dünyalar kalktı :( aranızda kim varsa bu testi temiz bekleyen Rabbim beklediğinizi tez vakitte haber aldırsın kardeşlerim 🌹