Merhaba benimde bir kizim oldu🥰
27 Temmuz sabahi planli spinal sezeryan icin hastaneye sabah yatis yaptim. 8 gibi zaten hemen aldilar beni.
Once belden igne oldum. İnanin korkulacak bisey yok yeterki kasmayin rahatlayip nefes alip verin.
10 dk bile gecmeden kizimin sesini duydum sarip yanima verdiler. Anlatilmaz bir duyguydu iyiki spinal olmusum dedim. Sonrasinda dikisler icin bekledim o arada birseyler dusundum icimden hayal ettim derken islem tamamen bitti. Zaten gram birsey hissetmiyorsunuz arada masanin sallanmasini hissediyorsunuz o kadar. Ben cok korkarak girdim inanin esimi yanima istedim son anda genel mi olsa dedim vs ama iceri girip doktorla konusup igne olunca inanin bir rahatlama geldi butun korkularim gitti serbest biraktim kendimi. İlk kalkis anim benim biraz zor oldu ama bunyeye gore degisir. Sonrasinda toplayabildim. Bas agrisi olmadi hafif bir bel agrisi ara ara oluyor ama oda rahat hareket edememekten diye dusunuyorum. Hastane icin su sicakta bile dogsa tavsiyem bebek icin ince uzun seyler alin bir kac gun usuyorlar. Eve gecince normale donduk kisa seyler giymeye basladi. Depend bana bir paket yetti. Camasir kullanmadim hastanede hic bu daha rahat geldi. İlk gun pijama degil gecelik cok rahatti emzirme detayli olan. Ben gecelik sevmem diye bir tane almistim ama terledim baya pijamaya gectim. Gecelik ilk gun daha rahat bana gore keske iki tane alsaydim bile dedim kendime. Sorulariniz varsa yazarsiniz kendimi topladikca cevaplarim🌸