Nerm7n Emelim Yengeç duygusal sulu göz he 😅🧿 Hadi bakalım maşallah hayırlısı ile gelsin. Bizimde Mayıs’ta gelecek prensesimiz nasip olursa 🥰
Emelim Nerm7n valla bilmem sağlıklı gelsinler kucağımıza da nasıl olursa olsunlar 😘 devletteki doktorda çok iyi bir doktor ama adı devlet işte özeldeki ilgi alaka Yok soru soramıyor sorduğunda da istediğin cevabı alamıyorsun ikisine birden gidinceye biri var biri Yok deyince de kafa karışıklığı oluyor bilmiyorum valla aile büyüklerime danışıp karar verecem artık 😒
Nerm7n Emelim İki sene önce bi düşük yapmıştım. Özele birde devlette Tuğba hanıma gidiyordum. Koyun gibi sıraya gir hiç adam gibi bilgi alamadım. Sadece tahlil için takip etmek iyi. İki Dr. Takip ettircen ki Doğuma göre karar vercen. Hayırlısı ile alırız inşallah kucağımıza 💕🧿
Emelim Crocusss benimde Osman bey doktorum da Doğumu şarda yapma konusunda kararsız kalıyorum devlette yenidoğan yoğun bakım var diye herhangi bir durumda oraya yönlendiriyorlar şardanda o yüzden devlette mi yapsam diye düşünüyorum
Crocusss Emelim Ben referansla Osman beye gitmeye başladım. Oradaki arkadaşlarım tavsiyesiyle. Trabzonda yaşıyorum. Ama dediğin gibi doğum için orayi yetersiz görüyorum. Yeni doğan bebek yoğun bakım unitesi yok herhangi bir riskte devlete yönlendiriyorlarmis. Şuan ist deyim. Dönünce daha önce 1 kez gidip memnun kaldığım medicalpark karadenizde Hülya hanima gideceğim sanırım.
Emelim Nerm7n amin inşallah ozaman benim bir ayağım devlette de olsun Doğuma orayı tercih edersem duruma göre bana doktorun kimse ona git demesinler😂
Taandreab Semadmrkrn evet canim ben yaptirdim.Devlette bedava.Normal muyaene randevusu alip gidiyorshnuz.Doktora soylersiniz zaten gebelik var diye.o zaten kendisi der 4lu yapalim diye yonlendiriyor birimlere.bedava.bence hic gerek yok ozele o kadar para vermeye.
Semadmrkrn Taandreab Evet herkes o kadar farklı ücretler söylüyor ki . Bende kanuniden randevu aldim umarım halledebilirim .
Hilalyldrmorl Nerm7n Rize merkezdeki özel şar hastanesinde mi yaptırdınız ve hangi tarihte yaptırdınız bende artvinde yaşıyorum burda yapılmıyor rizeye gidecem bilgi verir misiniz?
Ilkaytac EbruMa Ebru hanım yanılıyorsam duzeltin lütfen 4lü testi 60 liraya adanada yaptırdınız? Eğer böyle ise hangi hastane bana soylermisiniz.