Semadmrkrn 17 haftalık olduk doktorum dörtlü test istedi. Istanbul da devlet hastanesinde bu testi ücretsiz yaptıran anneler var mı? Yardımcı olur musunuz 🤗
SeymaCona Semadmrkrn devlet hastanesinde yapılıyomus mesela istanbulda kanuni yapıyo ama doktor yönlendiriyo diye duymustum bende devletten sıra almaya çalıştım ama sıra yoktu mecbur özelde yaptırdım rumeli hastanesinde 385 tl ye yaptırdım
AnlatmayaGerekYok Semadmrkrn 4lüyü neden istedi doktor ben ikili yaptırdım sonrasında üçlü dörtlü gerek yok dedi doktorum merak ettim şimdi 24.haftaya girdim artık 😐
Reykzy Semadmrkrn doktorumuz yönlendiriyordu ismini verip ödemeyi yaptık ankaradaysanız önerebilirim ama galiba istanbuldasınız
Semadmrkrn Nerm7n Sadece kan alımı ve ense ölçümü Açıkçası araştırma fırsatım olmadı bu sefer çok para vermek istemiyorum
Emelim Nerm7n Rizede mi yaşıyorsunuz ? Şarda hangi doktora gidiyorsunuz ve 3 lü 4 lü testi mi 40 tl yemi yaptırdınız?
Hilalyldrmorl Nerm7n Rize merkezdeki özel şar hastanesinde mi yaptırdınız ve hangi tarihte yaptırdınız bende artvinde yaşıyorum burda yapılmıyor rizeye gidecem bilgi verir misiniz?
EbruKeles Mervebektass Ummuskaan Nebosyrgnr Hangi hastane ve doktor ve ne kadar sürdü nasıl geçti anlatır mısınız