babyiscoming_ Kızlar doktorumun bana verdiği hap şeklinde ve çok büyük yutarken çok zorlanıyorum kusma derecesine geliyorum hamilelikte kullanılan suda eriyen magnezyum öneriniz varsa bekliyorum
Maviss718 babyiscoming_ magnorm verdi banada doktorum ama suda eriyen olduğu için içemedim been o yüzden magnezinc yazdırdım büyük değil normal hap boyutunda
Enfal_06 babyiscoming_ suda eriyen de içemedim reçetesiz satılan bi magnezyum önerdi doktor ağza boşaltip susuz yutabiliceğim bi tane şeker gibi
esraserdar34 Bbbbbbssss bende magnimore plus kullanıyorum ama suda eriyen değil direk yutulandan. Doktorum çok güçlü bi magnezyum olduğunu söylemişti gerçekten öyle ama internetten almamak lazım direkt eczaneden daha güvenilir
babyiscoming_ glsahbaydemir ay birisi de ishal yaptı yazmış o marka için 😄 bünyeden bünyeye değişiyor
Sevgixx Diyetisyen olarak söylüyorum hayatım suda eritilen mg hiçbir işe yaramaz magnezyumun 3 lü fotmunu alacaksın,buna örnek ocean markası olabilir temiz içerikli veya nutraxin
nununundunyasi Sevgixx önerdiğiniz markaların ürünleri tablet formunda magnezyumlardır ve asıl tablet olan magnezyumların vücutta emilimi zordur yanlış bilgi vermeyelim diyetisyen hanım.
esraserdar34 Sevgixx haklısınız benim doktorum da aynısını söyledi 3lü olanlar daha etkili özellikle en güçlüsü magnimore plus olanı dedi.
Sevgixx nununundunyasi ben yanlış bilgi veriyorum ama doktorlar da yanlış biliyor heralde 😂 pardon sizin mesleğiniz neydi?
babyiscoming_ esraserdar34 magnezyum combo vermişti bana doktor üçlü etki ama aşırı büyük bazen kırıp yuttum bazen istifra ettim içerken😂 magnimore plus çok önerilmiş onu deneyeceğim bir de teşekkür ederim
balim35 @babyiscoming_ Ayy bende hayatta büyük ilaç yutamam yine doktorunuza danışın bir ama bana yutamıyorum diye suda eriyen şase olan magnezium diasporal diye birşey yazdı mesala ve diğer kalsiyum ilacını da yemeklerin içine özellikle yoğurdun içine ezerek kırarak koyup yiyebilirsin demişti 🙏🏻
balim35 @Sevgixx Bana da biraz yanlış bilgi gibi geldi elbette eğitimini almadım eminim bilginiz daha fazladır diyetisyen iseniz ama doktor susa eriyeni günde 2 ya da 3 kere alarak içebilirsin demişti etkili olmasa neden böyle birsey desin?
Sevgixx balim35 neden sizce 2 3 kere içebilirsiniz demiş? Etkisi çok küçük olduğu için olabilir mi? Cevabınız sorunuzda zaten. Ben ufak bir öneride bulundum 👌🏻 araştırıp araştırmamak size kalmış