Ciciletto Kızlar 34 hafta 6 gün hamileyim.ve dünden bu yana karnıma iyne batıyor gibi 2.3 saniyelik sancı oluyor.bugun belki de 15-20 kez oldu.bebek de acayip indi .tam vajinamda gibi.karnim bow.inmiw aşağıya.cok az hareket ediyor..belimde ağrıyor. Doktorumun aradım dünden beri telefonu kapalı.ölmedi insAllah.yarin hastaneye gitcem.bilemedim.cok korkuyorum.panikledim.kalbim titriyor.daha çok erken
Hbsanneoluyo Ciciletto korkma cnm içini ferah tut çokta erken değil sağlıcakla kucağına alırsın inşlh
Smiley87 Ciciletto panik yapma canım yalancı sancı da olabilir , rabbşm sağlıkla kucağına almak nasip etsin . Zaman tuttun mu sancıların düzenli mi ?
Ciciletto Hbsanneoluyo daha doğum parası hazir değil )) bebek odası hazir değil.ben bile hazır değilim.cok anı oldu.acaba dogummu??
Hbsanneoluyo Ciciletto cnm bilemiycem ki doktora gitmeden anlayamazsın Açılman varmı yokmu bakarlar Nst ye bakarlar
Berataras Ciciletto canım onu sen evde bilemezsin doktora gitmen lazım yani yalancı sancıda olabilir suyun filan geldimi yada nisan
Smiley87 Ciciletto sancıların dinlenince ya da duş alınca geçiyorsa yalancı sancıdır , Doğum yaklaştıkça yalancı sancılar oluyor , Doğum sancıları düenlidir ve gittikçe sıkılaşarak şiddeti artar