1Newmom1 Ya ben şimdi bu ayrımı anlamadım bazısı puset şart değil sadece oto koltuğu al diyor bazısı ikisi birden önemli falan ikisinin işlevini gören bir parça yok mu sizler ne önerirsiniz 🙄
Seddda 1Newmom1 puseti mecbur almak lazım bence yeni doğduğunda her yere onunla taşıyoruz oto koltuğu olarak ta kullanıyoruz ama belirli bir zamandan sonra sığmıyor oto koltuğu almak gerekiyor ama benim oğlum asla binmedi boşa almış olduk
Elifko 1Newmom1 bence puset gereksiz o kadar ağırdı ki ben taşıyamadım anca bir ay kullandım 6 aylıkken de oto koltuğu aldık bebek arabası varsa pusete gerek yok
Seymaduman 1Newmom1 ben hollandada yasiyorum burda puset zorunlu bir yasindan sonra araba koltuguna oturta biliyorsun cocugu.. yeni dogmus cocugu oto koltuguna oturtaramazsn
Selothatun 1Newmom1 6 aya kadar bebek arabasının pusetini kullandık. Arabada emniyet kemeri ile sabitleyebiliyorduk. 6 aydan sonra 360 derece dönebilen izofix bağlantılı oto koltuğu aldık o sabit kaldı arabada.
Booksandcats Bebek arabasının pusetini kullanıcam ben bir süre ona sığamayacak hale geldiğinde de oto koltuğu alırız diye düşünüyorum