anneolmayolunda59 Kızlar bugün aşılamanın 7. Günüm 7. Günde kan tahlili veren varmı kan tahlili verip sonrasında arttımı veya düştümü kan değeri
Ebrugunesss anneolmayolunda59 ben daha olmadım aşılama sürecindeyim ama öğrendiğim kadarıyla daha çok erken yanlış sonuç alıp üzülebilirsiniz
Ebrugunesss anneolmayolunda59 birde ben size aşılama süreci nasıl oldu sormak istiyorum hangi ilacı kullandınız
sevaaaa1 anneolmayolunda59 çatlatma iğnesinin içinde beta hcg olduğundan yalancı pozitiflik olabiliyormuş bence tam gününde yapın benim de 4. Günüm evet beklemek ızdırap gibi ama şimdi alacağınız yanlış haber daha çok üzebilir
MelodyFairy anneolmayolunda59 yapma hayal kırıklığı yaşamaman için ben aşılamanın 10. Günü evde yaptım pozitif çıktı 11. Günü kan verdim doktoruma danışarak verebilirsin 11. Gün demişti çünkü 😏 14. Gün regl oldum şimdi bitmek üzere regl 🥹
anneolmayolunda59 Ebrugunesss merhaba canım bende pcos var femara kullandım sonra yumurtalarım gelişti biri 20 biri 17 olmuştu çatlatma iğnesi oldum ertesi günü de aşılama oldum
Ebrugunesss anneolmayolunda59 biraz özel olcak ama aşılama olurken eşinizde sizinle aynı yerde mi örnek veriyor aşılama olurken yanınızda mı oluyor
anneolmayolunda59 Ebrugunesss hayır canım eşin laboratuvara gidiyo sperm tahlilini veriyo o spermler gözlem altında yıkanıyor sonra sizi arıyolar örnek leriniz ( yani spermler) hazır diyo dığumhaneye çıkıyosunuz eşiniz dışarda bekliyor
anneolmayolunda59 sevaaaa1 evet bi an önce öğrenmek istiyorum sonucu umarım ikimizde güzel haberler alırız :)
sevaaaa1 MelodyFairy çok üzüldüm gerçekten hayal edip edip hüsran çok zormuş inşallah vakti saatini bekliyorlardır ve bizlerde hayallerimizi yaşarız🤲🏻
anneolmayolunda59 MelodyFairy Rabbim tez zamanda kucağını doldursun canım Rabbim isteyen herkese nasip etsin evlat duygusunu ben de sonucu merak ediyorum bi an önce
buse7272722 anneolmayolunda59 bence 14. gününp bekle canim bende positiv cikmisdi sonra negative döndü cok üzülmüsdüm
MelodyFairy anneolmayolunda59 hayır kız verme benim çatlatma iğnemin 12. Günüydü işte test pozitif çıktı ertesi gün kan negatif o yüzden suan hala iğne etkisi var vücudunda