NHYavuz Kızlar 23 Temmuz 137 25 Temmuz 371 29 Temmuz 2170 şeklinde yükseldi beta. Artış 2 kattan fazla olduğu için normal mi bilmiyorum 🤷🏻♀️ başına gelen oldu mu normal mi
Eminemalinnn NHYavuz artışta sıkıntı yok sağlıklı ilerliyor benimde değer bin küsür iken 3 gün sonra 4000 3 katına çıkmıştı
zgeDenizKaramanAtmaca NHYavuz merhaba bende 26 temmuz 199 olduğunu öğrendim 3+5 günlüktü 28 temmuz 4+0 da da 522 olduğunu öğrendim artışınız gayet normal bence 2 katı geçmiş hep
EbruDemir81 Benim ilk değerim 138 ikinci değerim 355 üçüncü değerim birden 4101 olmuştu doktora gittiğimde de keseyi gördük şükür
Eminemalinnn NHYavuz ikizin değerle alakası yok dediler. Ben de çok artınca öyle sandım da ama tek bebek 22 haftalik olduk 😍 sağlıkla ilerler inş. Kucağınıza sağ salim alırsınız 🙏
NHYavuz zgeDenizKaramanAtmaca sağlıkla kucaklayalım inşallah ❤️ 5+1 deyim canım sen cok erken öğrenmişsin maşallaaah
zgeDenizKaramanAtmaca NHYavuz inşallah canım :) benm de aşırı kasık ağrım var bir kızım daha var onunla ilgilenirken kendime dikkat etmiyorum çalışıyorum da çok harekt etmekten mi anlamadım. haftaya çarşamba 5+3 olcam kese görülür mü acaba?
NHYavuz zgeDenizKaramanAtmaca o kisiden kişiye cok değişiyor canım ben de tam 5+3de gidicem insallaah görürüm sağlıkla. Karın ağrısı bende de cok oldu tam 10 gün ağrı çektim iki gündür pek agrim yok şükür 🙏🏻
zgeDenizKaramanAtmaca NHYavuz çok şükür canım 🙏🏻 ben de haftaaya 5+3 e randevu aldım umarım görünür :)