hilalke2000 Merhaba Kocaeli Gebze’de detaylı ultrason için önerdiğiniz bir doktor veya hastane var mı ?? ✨✨
Aylaa123 hilalke2000 yüzyılda yaptırmıstım tek doktor var zaten perinatoloji uzmanı herşeyine baktı yaklaşık 45 dakka felan sürdü yüzünü de göstermeye çalıstı ama oğlum onca cabaya göstermedi onada yapacak birşey yok 😂
Rumay hilalke2000 memnun kaldım, yapan kişi hoca zaten.ozelde çok pahalı.tabii özelde minnoş minnoş anlatıyorlar foto veriyorlar vs. İlk gebeligimde özelde yaptirmistim. Eğer umuttepede yaptırma imkanın varsa yaptirqbilirsjn bence boşuna masraf etme.kqc dk sürdü hatırlamıyorum ama 20 dk sürmüştür en az
minikk_mucizem Rumay merhabalar bende detaylı ultrason randevusu arayışına girdim özeller çok pahalı siz randevuyu nasıl almıştınız Umuttepeye
Zeh123 minikk_mucizem ben umuttepeden randevu almaya çalıştım ama yasemin hoca var sadece orada kendi doktorunuzdan imzalı kaşeli bebeğin bi anormali olmadan yani örneğin kafa büyüklüğü yada başka bir sorun görülmeden sağlıklı gebeliklere bakmıyolarmış artık kocaeli şehir hastanesinden sıra almaya çalışabilirsiniz
minikk_mucizem Zeh123 şehir Hastanesi’ne daha önce hiç görünmedim yine de alabilir miyim direkt olarak?
Hllbsra @“hilalke2000” ben bu hafta yaptırdım, gebze Medicalparkta ,4 Bin TL ödedik, 40 45 dk sürdü, size CD ve ultrason görüntülerini veriyorlar bide dosya olarak rapor yazıyor detaylıca. Herşeyine bakıyor ben memnun kaldım
Nananan Rumay devlet mi acaba bende anlamadım bir türlü birde direk perinatolojiye alıp gittiğimizde detaylı yapar mı acaba not düşünmemiş detaylı yapılır yada yapılmaz diye
Zeh123 minikk_mucizem şehir hastanesindeki herhangi bir kadın doğum doktoruna randevu alıyorsunuz sizden kan tahlili ister gibi detaylı ultrason istediğine dair kağıt veriyor sonra bankodan sıra alabilirsiniz devamlı olarak oraya gitmiş olmanıza gerek yok
Rumay Nananan randevu mhrs den alınmıyor üniversite hastanesi olduğu icin.kendi İnternet sitesinden alıyorsunuz randevuyu.benim eşim hastane çalışanı olduğu için gerek kalmadı rutinde işler nasıl yürüyor bilmiyorum.