fatmaaaydin bebeklerimveben_ Kimisi adetliyken başlamış anlamadım ben içtim sabah bitince başlayınca peki ne zamana kadar içeceğim
fatmaaaydin Birhayalimvr Kimisi adetliyken başlamış anlamadım ben içtim sabah bitince başlayınca peki ne zamana kadar içeceğim
fatmaaaydin reyhan_t Kimisi adetliyken başlamış anlamadım ben içtim sabah bitince başlayınca peki ne zamana kadar içeceğim
Fatmanur12345 fatmaaaydin adetimin ikinci günü başladım 6 gün içtim bu ay yaptım ve hamileyim çok şükür bir buçuk yılın sonunda mucizem oldu
hatice__1 fatmaaaydin adet bitiminde başlıyorsun bir sonraki adete kadar içiyorsun adet olduktan sonra yine bir sonraki adete kadar içmiyorsun tekrardan adet olup bittikten sonra yine başlıyorsun bir sonraki adete kadar devam sonra komple bırakıyorsun
reyhan_t hatice__1 hayır bu şekilde yapılmıyor İbrahim Saraçoğlu adet bittikten sonra 15 gün ve bir daha 6 ay sonra yapılabilir diyor.
hatice__1 reyhan_t yaa benim aklımda yanlış kalmış o zaman bi ara bende yapmıştım neyse yanlış bilgi vermiş olmayım 😊😊
reyhan_t fatmaaaydin hayır zaten çoğu kişi hamile kalmak için yapıyor yukarıda videoyu paylaştım sizle izleyin lütfen
fatmaaaydin Fatmanur12345 sizi postunuzda takip ettim çok sevindim sizin adınıza darısı bana inşallah . Peki ek olarak neler yaptınız bana anlatabilir misiniz bende bu ay hacamat artı soğan suyu deneyeceğim.
Fatmanur12345 fatmaaaydin sitolart içtim canım çok temizlik yapmadım yormadım kendimi bol bol Meryem suresi dinledim okudum stressiz ilk defa bir ay geçti ve tuttu stres gebeliğin dusmani stres yapmayın