Cok moralim bozuk bilirsiniz be riskli gebeyim 21 haftadan beri perinatolog takipliyim 3 haftada bir perinatolog 2haftada bir kadin dogum doktorum gördü gebelik sekerim var öyle boyle 36+6 oldum ama dogum konusu hala muallakta perinatologum dogumu onun bulundugu sehirde yapmami tavsiye etti oradaki arastirma hastanesine cocuk kardiyologuna hep muayene ldum bebegimin kalp ritminde sorun oldugu icin dogum sonrsi 2 günlkken de bebegi getireceksin dedi.Biz de perinatologumdan rica ettik arastirma hastanesinde olsun o zaman dogum diye kendisi özel perinatolog bu arada bir arkadasina referans olacak ona yönlendirecekti dogumu o yaptiracakti ben arar konusurum ilgilenir sizinle ama erken gidin tahlil vs isleri olur ameliyat icin gün verir isiniz uzun dedi.Biz dün yasadigim sehirden o arastirma hastanesine gittik sabah saat 7 den öğleden sonra 2 ye kadar sıra bekledik özel ilgi de beklemedik herkes gibi siramizi bekledik ama doktorun yanina girdigimizde derdimizi anlatamadik bile dinlemedi referens araciligiyla geldigimizi sehirdisindan geldigimizi söyledik riskli gebelik doktoru zaten o da riskli gebelik oldugumu biliyor o bölüme gittigime göre ama doktor kafasni kaldirip bakmadi bile simdiye kadar ki muayene dosyalarim seker olcumlerim hepsini götürdüm acmadi dosyayi dahi kaşeli kagit verdi haftaya gelirsiniz o zaman bakarim muayene ederim o zaman konusuruz dedi yarim agizla o da yanindaki sekreteri daha cok muhtap oldu diyebilirim muayene falan etmedi haftaya 37+5 oluyorum ki riskli gebeyim sekerim var 38 de dogum olmasi gerekiyor bu ilgiyle dogum icin ne zaman gel der Allah bilir yine ilgilenmezse oetada kalacagim.Ac karnina gittim insulin kullanan bir gebeyim tahlil vs olacak etkilemesin diye 12 ye kadar ac kaldim ola ki tahlil isterse tekrar git gel olmasin il disindan diye ama insanca muamele görmedik.Sonra diger perinatologumun yanina gittik dedik böyle böyle oldu basindan savdi bizi isterseniz dogumunuzu ben yaptirabilirim dedi maddi durumumuz musait degil aslinda ama bakti ki dogum gecikcecek bebek riske girecek teklif etti demek ki biz de haftaya kadar bir düsünelim dedk.Madem özelde yapacagim yasadigim sehirdeki doktorumda yapalim dogumu dedim esime cocuk kardoyologuna gidilecek dikisli halinle sehir degistirmen zor olur il disinda yapip kontrolunu de olup öyle döneriz eve dedi il disindaki perinatologum 35 alacak kendi ilimizdeki 20 bin siz olsaniz ne yapardiniz ? Arastirma hastanesindeki doktorun keyfini bekler ucretsiz olsun diye bekler misiniz yoksa diger özellerden birinde mi dogum edersiniz klavye hatasi var yazacagim cok detay var ama yazamiyorum esim haftaya da ayni tavirdi olunursa borc harc ozelde olur dogumun diyor arastirma.hastanesine gidince mesela en gec ne zaman dogum icin gün beriyorlar 3 gün sonraya verirler mi daha mi gec olur dogum gecikcecek bebek sikintiya girecek diye endise ediyorum