Sydaglsen Zeyno_01 kan testimde gebeliğim çıkmadı. Ortalama o zaman bebek 3 haftalık falanmış ben evde yaptığım erken gebelik testinde çıktı doktora gittim direk 7 haftalıktı sanırım şok olmuştum
chrysanthemum Soru pek mantıklı değil ama şöyle cevaplayayım,ilk yaptığım testleri erken yapmışım cıkmadı dogal olarak.4 gün sonra tekrar yaptığımda çıktı hastanede de kesinleşti
Cerenemir6734 Ben erken test yaptığım için çıkmamıştı hatta kan da vermiştim çıkmadı ama 1 hafta sonra falan hamileymişim o zaman öğrendim erken test yaptığım için çıkmamıştı
Cerenemir6734 Anneolmakistedim belir Anneolmakistedim belirti sadece biraz midem bulanıyordu kasıklarımda azıcık ağrılar oluşuyordu o kadar ☺️
Havvakoska Ben adetim 8 gün gecikmesine rağmenn test yaptığımda çıkmamıştı gidip kan verdim 30 çıktı betam. 50 den önce de testlerde cikmiyomus onu da sonradan öğrendim 😂
Zeyno_01 _mavii_ daha benim son adetim 10 Temmuz 15inde bitti ama ağrıdan dolayı erken yaptım ama negatif çıktı yoksa çok erken yaptım
NilsunThmz regl tarihim 4 gün gecikmişti erken gebelik testi yaptım negatifti. 2 gün sonra tekrar test yaptım pozitif çıktı. Anı gün kan verdim hamileliğimi kesinleştirmiş oldum. 2 günde bile değişebiliyor sonuç yanii
Uzun0202 Zeyno_01 ben 3 kere idrar testi yaptım çıkmadı bende kan verdim 15 gün sora o zaman çıktı bethcg 4743 çıktı
Zeyno_01 Uzun0202 birde bazıları soru çok mantıksız demişti baksın yaşayan varmış sağlıkla büyüsün canım